"CECA JE PLAKALA KADA SMO JE POZVALI DA OTPEVA PESMU U FILMU O DŽEJU" Futa otkriva detalje saradnje: Jednoglasno je izabrana!
Foto: Ana Paunković, Damir Dervišagić

"CECA JE PLAKALA KADA SMO JE POZVALI DA OTPEVA PESMU U FILMU O DŽEJU" Futa otkriva detalje saradnje: Jednoglasno je izabrana!

Stars -

Suprug slavne Marine Tucaković, Aleksandar Futa Radulović, potvrdio je da će Svetlana Ceca Ražnatović pevati naslovnu numeru u filmu o Džeju Ramadanovskom.

Aleksandar Futa Radulović, Marina Tucaković, Džej Ramadanovski
foto: Ana Paunković, Marina Lopičić, Damir Dervišagić

Nakon što je otkriveno da pesma koju su Marina i Futa radili za Džeja, a koju on nikada nije snimio u studiju, Radulović je ispričao kako je odlučeno da baš Ceca otpeva tu pesmu.

- Bila je ta jedna pesma koja je stajala u fioci, a koju smo Marina i ja napisali za Džeja. Imao sam i demo kako je on peva. Tako smo došli na ideju da se ta pesma snimi. Upotrebili smo deo demo snimka, a za drugi deo nam je pomogla veštačka inteligencija. Tako smo odlučili da njegovu izvedbu stavimo na kraj filma - otkriva Futa i dodaje:

Ceca Ražnatović, Zvezde Granda, finale Zvezda Granda
foto: Petar Aleksić

- Nakon toga smo razmišljali koga bismo mogli da angažujemo da tu pesmu otpeva kao naslovnu za film. Bilo je par pevača u opticaju, ali je jednoglasno izabrana Ceca, kako zbog njene emocije u glasu tako i zbog činjenice da su bili bliski prijatelji. Kada smo pozvali Cecu bila je jako emotivna, odmah je pristala, bilo je i suza - rekao je Radulović.

Film o Džeju bi trebalo da se nađe u bioskopima u decembru.

Ovo ostvarenje prati odrastanje i karijeru jednog od naših najvećih legendi folk muzike, a u njemu glume istaknuti glumci.

Kurir/Telegraf

Bonus video:

00:15

Ceca Ražnatović bez trunke šminke

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track