NAKON OPERACIJE TRIJUMF PRATILE SU JE BROJNE KONTROVERZE! Pričalo se da je htela da se ubije, a evo čime se lepa Milica danas BAVI
Foto: Printscreen/Youtube

drastično se promenila

NAKON OPERACIJE TRIJUMF PRATILE SU JE BROJNE KONTROVERZE! Pričalo se da je htela da se ubije, a evo čime se lepa Milica danas BAVI

Stars -

Pevačicu Milicu Majstorović javnost je upoznala u muzičkom takmičenju "Operacija trijumf", kada je sa samo 19 godina oduševila publiku autentičnim glasom i prelepim izgledom.

Po završetku šoua, Milica se povukla sa muzičke scene kako bi se posvetila školovanju, a potom je diplomirala glumu.

Milica Majstorović
foto: Printscreen YT

Medije je preplavila informacija o njenom privatnom životu, kada je pevačica navodno sebi pokušala da oduzme život, tako što se predozirala lekovima. Milica je to potom negirala, rekavši da je samo popila previše tableta, a da su je roditelji pronašli na podu u kupatilu, nakon čega je hospitalizovana.

- Odoh, a gde? Ne znam ni ja. Samo ću hodati, a put će se sam stvoriti. Laku noć svirači, laku noć svima, do nekog drugog viđenja - pisala je tada Majstorovićeva na društvenim mrežama, što su neki smatrali da je njena oproštajna poruka.

Peva, Devojke, Abortus, Milica Majstorović

Milica je, međutim, uspela da ostvari svoj san, pa se oprobala i u svetu glume. Igrala je u serijama "Žene sa Dedinja" i "Folk", a najveću pažnju privukla je ulogom u seriji "Nemanjići - rađanje kraljevine" gde je tumačila lik Jefimije, ćerke Stefana Nemanje.

Ona se potom vratila i muzici, pa je sa muzičarem Džoni Braom snimila duet. Počela je ponovo da nastupa, a na njenom Instagram profilu možemo čuti i akustik verzije pesama.

Milica je 2021. godine nastupila na glavnoj bini Exit festivala, sa holandskim muzičarem Satorijem, što je tada podelila i na svom Instagramu.

U međuvremenu se i udala za Đorđa Lazovića, a promenila je i boju kose.

Kurir.rs/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track