PRIJI U SARAJEVU STIGAO POZIV KOJI SU SVI ČEKALI: Ručala u LUKS restoranu s pogledom od MILION $, a SIMBOLIKA govori više od reči
Foto: Privatna Arhiva

PRIJI U SARAJEVU STIGAO POZIV KOJI SU SVI ČEKALI: Ručala u LUKS restoranu s pogledom od MILION $, a SIMBOLIKA govori više od reči

Stars -

Aleksandra Prijović, o kojoj region ne prestaje da piše zbog prodatih pet Arena u Zagrebu i fantastičnih tri održana koncerta u Beogradu, provela je dan u Sarajevu, gde je zakazala Zetru.

Prija je sa prijateljima i saradnicima ručala u jednom od najboljem i najskupljem restoranu na Vrbanjuši, gde uglavnom dolaze samo stranci.

Aleksandra Prijović, Mirsad Muhović
foto: Privatna Arhiva

U društvu je sa bosanskim diplomatom Mirsadom Muhovicem,koji je u istom restoranu pre 13 godina ugostio i Bobu i Brenu. Tokom ručka su je nazvali suprug Filip i svekar Boba da vide kako se provodi, a potom je pozvao i Halid Bešlić koji je čestitao na velikom uspehu i poželeo joj sve najbolje.

Posle Sarajeva, Prijovićka boravi u Zagrebu, gde ju je dočekala vest da joj je zakazan i peti koncert u Areni.

Podsetimo, pevačica je otpevala i staru sevalinku "Oči moje kletvom bih vas kleo“, koja je najpoznatija u interpretaciji Safeta Isovića.

kurir.rs

Bonus video:

00:49

Aleksandra Prijović peva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track