"SVAKA PUBLIKA IMA NEŠTO SVOJE" Karan otrkio specifičnost BEOGRADSKE publike: Zahvalan sam jer imam priliku da ovde nastupam!
Foto: Ana Paunković

kurir tv

"SVAKA PUBLIKA IMA NEŠTO SVOJE" Karan otrkio specifičnost BEOGRADSKE publike: Zahvalan sam jer imam priliku da ovde nastupam!

Stars -

Nakon tri velika koncerta u srpskoj prestonici, na istom mestu 2018. 2019. i 2022. godine, Goran Karan se vratio na veliku scenu MTS dvorane, gde je nakon dva i po sata nastupa, ostavio svoje srce.

- Očekujem jednu dobru, srdačnu večer u kojoj će ljudi zapevati. Dobre smo volje, mirni, fini. Vreme je da obnovimo sve - rekao je Karan.

Njemu nije prvi put da nastupa pred beogradskom publikom, pa tačno zna koje njegove numere Beograđani najviše vole:

01:14

SVAKA PUBLIKA IMA NEŠTO SVOJE Karan otrkio specifičnost BEOGRADSKE publike: Zahvalan sam jer imam priliku da ovde nastupam!

- Svaka publika ima svoje nešto, u Beogradu su recimo vrlo srdačni, baš sam sretan i zahvalan jer imam priliku da nastupam. Svaki put kada dođemo, nešto drugačije bude.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Kurir.rs

Bonus video:

00:36

Goran Karan u Petrovcu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track