MIA BORISAVLJEVIĆ NIJE BILA SA RODITELJIMA TOKOM ODRASTANJA! Viđala ih samo 2 dana, priznala čega se PLAŠILA, a onda ispričala SVE
Mia Borisavljević, Foto: Kurir televizija

iskrena

MIA BORISAVLJEVIĆ NIJE BILA SA RODITELJIMA TOKOM ODRASTANJA! Viđala ih samo 2 dana, priznala čega se PLAŠILA, a onda ispričala SVE

Stars -

Pevačica Mia Borisavljević odrasla je u domu bake i deke, dok je roditelje viđala samo vikendom.

Kako kaže, u rodnom Valjevu je imala lepo detinjstvo koje je provela sa sestrom.

Mia Borisavljević
foto: Printscreen

- Mene su više vaspitavali baka i deka nego roditelji. Roditelji su radili i tokom cele nedelje bismo sestra i ja bila kod bake i deke, dok bismo samo vikendom išle kući kod mame i tate.

Kako ističe, baka koja ih je odgajala bila je striktna i veoma stroga, ali Mia je otkrila da se iza čvrstog stava i strogog vaspitanja krije tužna priča.

- Moja baka je bila dete bez roditelja i odrastala je u internatu, zato je i imala tu strogu disciplinu. Bila nam je strah i trepet, jer ona kad lupi šakom o sto to je bio kraj - ispričala je pevačica.

Odmah po ustajanju raspremao se krevet, slagale su se stvari i sve se vraćalo na svoje mesto. Kako je baka bila učiteljica po zanimanju, jednu stvar nije nikako mogla da dozvoli za svoje unuke.

Mia Borisavljević
foto: Printscreen/Magazin In

- Učilo se pisanje, čitanje, ma sve. Nisam smela da krenem u prvi razred, a da ne znam te stvari. Tako sam bila u školi prvi đak koji je dobio člansku kartu biblioteke - rekla je Borisavljevićeva.

Kurir.rs

Bonus video:

03:30

KAD NE DAM CELU SEBE NERVIRAM SE! Mia Borisavljević o tome zašto pazuira sa muzikom POSVETILA SE DRUGOM POSLU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track