ĐINA BLOKIRALA VOJAŽA ZBOG NOVE DEVOJKE! Harisova ćerka poludela zbog influenserke, pa ih ogovara gde stigne: Poručila SAMO JEDNO
Foto: Shutterstock, Nataša Milenković

pukla tikva

ĐINA BLOKIRALA VOJAŽA ZBOG NOVE DEVOJKE! Harisova ćerka poludela zbog influenserke, pa ih ogovara gde stigne: Poručila SAMO JEDNO

Stars -

Đina Džinović blokirala je na Instagramu svog bivšeg dečka Mihajla Veruovića Vojaža zbog njegove nove devojke influenserke Tamare Kujačić.

Kako saznajemo, ćerka Harisa Džinovića je teško podnela raskid od trepera s kojim je provela nekoliko meseci u vezi. Ona se posebno iznervirala zbog toga što je Vojaž javno priznao da je zaljubljen, što nikad nije bio slučaj tokom njihove veze.

Mihajlo Veruović Vojaž, Đina Džinović
foto: Nataša Milenković, Printscreen

- Đina se baš iznervirala kada je videla Vojažove slike s Tamarom na moru, kad se i saznalo za njihovu vezu. Tada su prestali da komuniciraju, iako su posle raskida ostali u pristojnim odnosima. Nakon što je on počeo i javno da govori o Tamari, ona ga je i blokirala na Instagramu. Sad je počela i da ga ogovora po gradu, ali i da ga provocira stihovima pesama koje govore o bivšim ljubavima. Tako se nedavno snimala kako provokativno igra uz pesmu Milice Pavlović "Posesivna bivša", a na komentar jednog pratioca da joj je "bivši gubitnik ako ju ju blokirao", ona odgovorila: "Oni se uvek vrate, a meni smešno, jer je istina", uz emotikon nasmejanog smajlija - završava naš izvor.

Mihajlo Veruović Vojaž
foto: Printskrin/Instagram

I sam Vojaž je nedavno za medije govorio o svom odnosu s Đinom, te je ispričao zašto se više ne druže.

- To su međuljudski odnosi. Ja Đinu mnogo volim kao drugaricu i sve, ali ne bih da ulazim u bilo kakvu ono... Moram i nju da čuvam. Ne bih da se mešam u nešto u čemu se neko ne bi osetio prijatno, a to radim iz ljubavi prema njoj - zagonetno je poručio Vojaž u podkastu "Poster".

Haris Džinović, Đina Džinović, Mihajlo Veruović Vojaž
foto: Printscreen Instagram, Nenad Kostić, Nemanja Nikolić

Kurir.rs

Bonus video:

00:14

Đina Džinović došla da podrži dečka Vojaža

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track