PRIJA PUNI PETU ARENU, A GOGI SEKULIĆ OTKAZALI KONCERT! Pevačica besna i razočarana: Treba misliti na budućnost naše dece
Foto: Shutterstock, Petar Aleksić, Tamara Trajković

još jedna u nizu ničim izazvanih „zabrana“

PRIJA PUNI PETU ARENU, A GOGI SEKULIĆ OTKAZALI KONCERT! Pevačica besna i razočarana: Treba misliti na budućnost naše dece

Stars -

Polemike u vezi sa nastupima srpskih narodnjaka u Hrvatskoj večita su tema, uprkos tome što Aleksandra Prijović puni 5 zagrebačkih Arena, a još jedna u nizu ničim izazvanih „zabrana“ koncerata folk izvođača stigla je u Benkovac gde su organizatori otkazali koncert Goge Sekulić.

Kako prenosi zagrebački Večernji list, nastup je trebalo da se održi 14. oktobra, ali su organizatori samo dva dana pred zakazano gostovanje na svom Instagram profilu objavili obaveštenje o otkazivanju.

Goga Sekulić
foto: Kurir Televizija

-Na veliku žalost nas kao organizatora i velikog broja zainteresovane publike, uprkos popunjenosti kapaciteta danima pre, obaveštavamo Vas kako smo primorani da otkažemo koncert Goge Sekulić zakazan za 14. oktobar. Uvažavajući stavove i mišljenja dela stanovnika grada Benkovca, te zbog neslaganja s našim izborom izvođača, morali smo doneti ovu tešku odluku. Zahvaljujemo na razumevanju, a mi nastavljamo dalje s našim zimskim programom zabave. Više informacija uskoro! – napisali su organizatori, a prenosi ovaj hrvatski dnevnik.

Organizatori su dodali i da svi koji su već kupili karte mogu da ih i vrate. Nakon toga, na Instagramu se oglasila i sama pevačica u komentarima objave, koji su potom uklonjeni.

Goga Sekulić
foto: Printscreen/Pink

-Ova odluka je mene i moje saradnike jako rastužila! Posebno što godinama unazad nastupam u Hrvatskoj gde sam uvek dobro došla i gde volim doći i gde ću uvek ići. Kao što su u Srbiji hrvatski izvođači dobro dočekani uvek, baš zato grad Benkovac da bi napredovao mora nažalost nadjačati događaje za budućnost naše dece, a ne vraćati se unazad i stvarati neugodne situacije. Mnogo prijatelja imam u Hrvatskoj koje volim i poštujem, a posebno svoju publiku - poručila je Goga.

Kurir.rs

Bonus video:

02:53

ČULA SAM SE SA ANOM NIKOLIĆ NAKON SKANDALA! Goga Sekulić šokirana: Ne znam kako je ušla u ludilo sa medijima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track