ĆERKA POZNATOG PEVAČA JE PRAVA LEPOTICA! Ne viđamo je u javnosti, a izgledom oduzima dah, prava BARBIKA! (FOTO)
Foto: Pritnscreen

ĆERKA POZNATOG PEVAČA JE PRAVA LEPOTICA! Ne viđamo je u javnosti, a izgledom oduzima dah, prava BARBIKA! (FOTO)

Stars -

Dejan Ćirković Ćira već decenijama unazad sa porodicom živi u Nemačkoj. Svoju porodicu veoma retko eksponira, a malo ko zna da pevač ima suprugu Ljilju i dvoje dece, sina i ćerku.

Dejan Ćirković Ćira
foto: Printscreen

Ipak, posebnu pažnju privukla je Ćirina naslednica Jovana zbog čije fotografije na društvenim mrežama je usledila lavina komentara.

Jovana je hiljade ljudi oduševila svojom nestvarnom lepotom i prirodnošću, a mnogi tvrde da izgleda poput prave barbike.

Dejan Ćirković Ćira
foto: Printskrin/Instagram

Za razliku od mame Jovana ima plavu kosu, dok je plave oči koje krase njeno lice nasledila od oca.

Inače, popularni pevač će uskoro proslaviti trideset godina braka i ljbavi sa svojom izabranicom, a nedavno je otkrio šta je danas glavni problem u muško-ženskim odnosima.

- I žene i muškarci su se promenili katastrofa! Ja čujem i jednu i drugu stranu uvek, kroz posao, kroz druženje, onda čujem da mi neko kaže da mu nađem devojku, da se oženi. Ma koga da ti nađem kad je danas sve vrlo čudno - objasnio je Ćira i otkrio zbog čega se njegove kolege najviše žale na supruge.

- Imao sam par slučajeva kod mojih kolega sa kojima sam radio. Žale mi se, završimo turneju i oni mi kažu da im žene s vrata prvo uzmu torbu i odma preturaju da vide šta ima. Ja kažem šta ima da ti gleda po torbi, šta tu ima da nađe. To je ozbiljna tema. Ma nek ste vi žene nama žive i zdrave i tako lepe, ništa drugo ne treba. Sve ćemo mi da trpimo (smeh) - rekao je pevač.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

01:40

BREGOVIĆU NA NIŠVILU NAGRADU URUČILA UNUKA ŠABANA BAJRAMOVIĆA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track