GLEDATE GA GODINAMA NA TELEVIZIJI, A NE ZNATE DA JE NJEN ROĐAK: Voditelj priznao da je Aleksandra zaslužna za njegovu karijeru
Foto: Damir Dervišagić

KOLEGE I ROĐACI

GLEDATE GA GODINAMA NA TELEVIZIJI, A NE ZNATE DA JE NJEN ROĐAK: Voditelj priznao da je Aleksandra zaslužna za njegovu karijeru

Stars -

Aleksandra Jeftanović dugo je na malim ekranima, a ono što je manje poznato o voditeljkinom životu jeste da je ona rođaka jednog od najpopularnijih voditelja na našim prostorima. Čak joj se rođak obratio za pomoć kada je započinjao svoju karijeru na televiziji.

Ognjen Amidžić, Aleksandra Jeftanović
foto: Damir Dervišagić

U pitanju je niko drugi do Ognjen Amidžić. Popularni voditelj svojevremeno je otkrio da su njih dvoje zapravo u krvnom srodstvu.

- Mi smo u početku imali super komunikaciju, moj deda je zapravo nastao u simbiozi Jeftanovića i Simića, a zadržao prezime Amidžić. Moja prababa je Jeftanović - ispričao je svojevremeno Amidžić.

Ognjen Amidžić
foto: Printscreen TV Pink

Kako je sam istakao, Aleksandra je najzaslužnija za njegovu karijeru, jer mu je pomogla da oblikuje svoje ideje i na kraju ih i realizuje.

Aleksandra i Ognjen imali su čak i prilike da rade zajedno, i to kada na rijaliti-emisiji "Farma", kada su oboje bili u ulozi voditelja.

Kurir.rs/Hello

Bonus video:

01:58

VENČANJE JE ZAKAZANO! Ognjen Amidžić otkrio: Dete je kruna naše ljubavi i odnosa SADA ZNAMO I POL

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track