DRAGANA MIRKOVIĆ O ODNOSU SA BRANKOM KATIĆ: Snimale smo zajedno, jedna stvar mi i dalje ostavlja gorak ukus u ustima (VIDEO)
Foto: Printscreen/Kurir TV, Damir Dervišagić

stars

DRAGANA MIRKOVIĆ O ODNOSU SA BRANKOM KATIĆ: Snimale smo zajedno, jedna stvar mi i dalje ostavlja gorak ukus u ustima (VIDEO)

Stars -

U emisiji Divan Šou kod Ivana Gajića folk zvezda Dragana Mirković podsetila se snimanja filma Slatko od snova gde je u kadru stajala rame uz rame sa velikim glumcima.

Ivan Gajić, Dragana Mirković
foto: Nemanja Nikolić

- Imala sam takvu privilegiju sa takvim ljudima da glumim. Počevši od legendarnog Bate Živojinovića. Zatim Manda, pa Branka Katić pa Zoran Cvijanović, Nebojša Bakočević. Sa jedne strane imam fantastične uspomene na taj film. I dan danas kad se čujem sa Brankom Katić to je ista ona Branka sa kojom sam snimala film. Ništa se nije promenila.

02:16

DRAGANA MIRKOVIĆ O ODNOSU SA BRANKOM KATIĆ: Snimale smo zajedno, jedna stvar mi i dalje ostavlja gorak ukus u ustima

Ipak jedna stvar vezana za snimanje filma joj nije ostala u lepoj uspomeni.

- Ipak i dan danas imam gorak ukus u ustima kad setim tog filma i to zbog jedne stvari. Moj veliki prijatelj i menadžer zbog kojeg sam pristala da snimam film je preminuo. Sve se dogodilo u tri dana. Preminuo je bukvalno na sredini snimanja filma. Ja sam bila neupotrebljiva. Prvi put sam doživela da meni neko drag tako ode. Nikog nisam izgubila ni iz uže ni iz šire porodice. Bilo mi je kao da sam izgubila nekog svog. Mislila sam da više neću ni pevati.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

00:32

DRAGANA MIRKOVIĆ KOD IVANA GAJIĆA OTKRIVA DETALJE NOVOG ŠOU-PROGRAMA! Ekskluzivan razgovor o karijeri, deci i detaljima iz života

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja