DRAGANA MIRKOVIĆ OTKRIVA ZAŠTO JE PRISTALA DA SNIMI PRVU PLOČU: Nisam htela da budem pevačica, nego turistički vodič!
Foto: Kurir Televizija

KURIR TV

DRAGANA MIRKOVIĆ OTKRIVA ZAŠTO JE PRISTALA DA SNIMI PRVU PLOČU: Nisam htela da budem pevačica, nego turistički vodič!

Stars -

Istaknuta estradana umetnica Dragana Mirković rekla je u emisiji Divan Šou kod Ivana Gajića da je kao mala bila veoma stidljiva i da nije htela profesionalno da se bavi pevanjem.

Dragana Mirković
foto: Kurir Televizija

- Stalno su me terali da pevam na priredbama, ali bila sam jako stidljiva. Oduvek sam volela muziku, ali nikad o sebi nisam razmišljala kao o nekome ko stoji pred publikom i pevam. Imala sam druge snove. Htela sam da završim fakultet i budem turistički vodič kako bih proputovala ceo svet - rekla je Dragana.

Ivan Gajić, Dragana Mirković
foto: Nemanja Nikolić

Kada je dobila ponudu da snimi prvu ploču, pristala je samo iz jednog razloga:

- Tada su postojala samo dva kanala na televiziji. Filmovi su se puštali retko, dva u toku nedelje. Mogao si samo da čitaš knjige da bi malo maštao o nekim stvarima. Imala sam drugarice i sa njima sam se viđala, ali bilo mi je u tom periodu bilo jako dosadno. Onda sam rekla sebi idi u taj Beograd, prošetaj tamo i vidim kako to izgleda. Iz čiste dosada sam pristala. Od ploče naravno neće biti ništa, tako sam mislila. Tako sam otišla u studio Košutnjak i snimila ploču za dva dana i prvi i drugi glas.

02:52

DRAGANA MIRKOVIĆ OTKRIVA ZAŠTO JE PRISTALA DA SNIMI PRVU PLOČU: Nisam htela da budem pevačica, nego turistički vodič!

Bila je dobro prihvaćena, mada toga od treme i uzbuđenja u tom trenutku nije bila svesna:

- Pokojni Aca Radojčić koji je tada bio zver kao snimatelj, svi su ga se plašili, govorio je tada nekim mojim starijm kolegama: "Da vam dovedem ja onu malu Draganu da vidite kako se snima ploča!" Mama i tata su mi govorili da sam baš lepo prihvaćena, ali ja tada o tome pojma nisam imala.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

00:55

Dragana Mirković oborila rekord u Čelincu, nevreme joj ne može ništa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja