PRIJA NE ZNA KO JE NAJPOZNATIJA ROKERKA EX-YU! Pevačica na pitanje: "Ko peva OVAJ veliki hit" dala ŠOK odgovor, publika u TRANSU
Foto: Petar Aleksić

SAMO NARODNJACI JE ZANIMAJU

PRIJA NE ZNA KO JE NAJPOZNATIJA ROKERKA EX-YU! Pevačica na pitanje: "Ko peva OVAJ veliki hit" dala ŠOK odgovor, publika u TRANSU

Stars -

Aleksandra Prijović trenutno je najpopularnija pevačica iz najpoznatijeg muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". Prija je u rekordnom roku rasprodala najveće hale po regionu pa je nakon 3 koncerta u Beogradu u Štark Areni, očekuju i 3 koncerta u Nišu, 5 u Zagrebu, 3 u Sarajevu, a izgleda da se Aleksandra ni tu ne zaustavlja.

Aleksandra Prijović, Koncert, Borka Mihajlović
foto: Privatna Arhiva

Iako danas snima komercijalne i moderne pesme pevačica je tokom učešća u pomenutom muzičkom takmičenju u kom je učestvovala pre 10 godina isključivo pevala narodnjake. Sada je isplivao snimak iz takmičenja kada stručni žiri pevačici daje zadatak da prepozna neke od pesama izvođača zabavne i rok muzike. Kako se može videti na snimku Aleksandra nije mogla sa se seti ni ko peva a ni koja je pesma u pitanju, a reč je o pevačici Viktoriji i pesmi "Barakuda".

I ako je žiri bio siguran da će tada mlada kandidatkinja muzičkog takmičenja znati ovaj veliki hit, Aleksandra je izjavila sledeće:

- Ja slušam pretežno narodnu muziku, ovo sam čula negde u prolazu ali stvarno ne znam ni ko peva ni koja je pesma. - rekla je pevačica koja je nakon ovoga naišla na gromoglasan aplauz publike.

Podsetimo, prethodnih sedmica glavna tema medija je turneja pevačice Aleksandre Prijović pod nazivom "Od istoka do zapada", koju je mlada pevačica započela sa tri uzastupna koncerta u beogradskoj Štark areni, nakon čega je rasprodala dve sarajevske Zetre, četiri Arene Zagreb i zakazala petu Arenu u hrvatskoj prestonici.

Veliko interesovanje publike u Srbiji i susednim zemljama za nastupe Aleksandre Prijović izazvalo je različite reakcije javnosti, te su jedni podržali mladu folk pevačicu, dok su drugi bili iznenađeni brzinom kojom je rasprodala najveće arene na Balkanu, kao i odzivom publike.

Kako se navodi, Aleksandra Prijović je na održanim koncertima u Beogradu okupila 50.000 ljudi, a nešto više obožavalaca njene muzike slušaće nastupe folk zvezde u hrvatskoj prestonici.

Kurir.rs

Bonus video:

00:10

Aleksandra Prijović započela je i treći koncert svojim hitom “Za nas kasno je”

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track