DARKOVA BIVŠA ODUŠEVILA ELEGANCIJOM: Dok pevač uživa u braku sa Kaćom, Marina Gagić GRMI! Šlic na crvenoj haljini nikada dublji!
Foto: Printskrin/Instagram

pljušte komentari

DARKOVA BIVŠA ODUŠEVILA ELEGANCIJOM: Dok pevač uživa u braku sa Kaćom, Marina Gagić GRMI! Šlic na crvenoj haljini nikada dublji!

Stars -

Darko Lazić trenutno uživa sa svojom suprugom Katarinom Lazić, sa kojom je nedavno stao na ludi kamen.

Darko Lazić, Katarina Lazić
foto: ATAImages/Antonio Ahel

Pevač iza sebe ima jedan brak i ćerkicu Lorenu sa koleginicom Anom Sević, ali i sina iz vanbračne zajednice sa Marinom Gagić.

Marina Gagić, Darko Lazić
foto: Printscreen/Instagram

Marina je bila dugo Darkova verenica koja je bila uz njega u vreme njegove teške saobraćajne nezgode i sve je ukazivalo da će se oglasiti svadbena zvona, ali par je objavio kraj veze.

Gagićeva se nakon raskida sa Darkom povukla iz medija i posvetila svom sinu, a o bivšem vereniku nakon svega nije želela da govori.

Iako je rodila dete i doživela emotivni brodolom, Marina izgleda kako na društvenim mrežama kažu, nikad bolje, a liniju je dovela do savršenstva.

Marina Gagić
foto: Printskrin/Instagram

Na svom Instagramu redovno objavljuje fotografije, a sada je oduševila svojim stajlingom i crvenom haljinom u kojoj je zablistala.

Marina je elegantan stil izabrala za svadbu na kojoj je bila gost, a svi su gledali u njeno izvajano telo i figuru.

Pozitivni komentari su pljuštali na sve strane: "Prelepa mlada dama", "Ribetina", "Preslatka", "Top", "Bravo devojko" ...

Marina Gagić
foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs

Bonus video:

03:33

PLATIO 50€ DA BI PEVAO NA PLEJ BEK? Darko Lazić častio Di Džeja da bi umesto pevanja uživo otvarao usta, a EVO ŠTA JE RAZLOG

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja