VERICA RAKOČEVIĆ I NJEN MUŽ U OPUŠTENOM STANJU NA AVALI! Uživaju u čarima prirode, a evo šta o tome kažu komšije (VIDEO)
Foto: Petar Aleksić, Kurir televizija

stars

VERICA RAKOČEVIĆ I NJEN MUŽ U OPUŠTENOM STANJU NA AVALI! Uživaju u čarima prirode, a evo šta o tome kažu komšije (VIDEO)

Stars -

Ekipa Kurira posetila je Avalu gde modna kreatorka Verica Rakočević često dolazi na svoje imanje sa svojim suprugom Veljkom Kuzmančevićem.

Komšije za kreatortku imaju samo reči hvale, a evo šta kaže jedan od njih:

Avala
foto: Kurir televizija

- Vikendom dolazi sa mužem i posećuje Avalu i avalski toranj. Često je tu u kafiću u kom bude satima.

Na putanje da li Verica na Avalu dolazi sređena ili u opuštenom stanju, odgovor je bio pod dva:

- I ona i njen muž su za vreme boravka na Avali u dosta opuštenom stanju. Kao što ljudi inače u prirodu dolaze opušteni. Sasvim korektno se ponaša, kao i sav normalan svet.

A prodavačica koja radi na delikatesu imala je sličan utisak:

Avala
foto: Kurir televizija

Svrati nekad da kupi meso. Prema svima je ljubazna. Uvek dolazi za meso, nikad za suhomesnoto. Prijatna žena od naroda što se kaže. Pratim njene intervjue i gledam kad je u Magazin inu.

Verica i Veljko krajem septembra proslavili deset godina braka, a od kako su se uzeli uživaju u svim čarima na Avali gde su od vikendice napravili kuću.

Modna kreatorka govorila je za Kurir koliko joj znači mir, a otkrila je i da se ona i njen suprug na imanju bave poljoprivredom.

02:34

VERICA RAKOČEVIĆ I NJEN MUŽ U OPUŠTENOM STANJU NA AVALI! Uživaju u čarima prirode, a evo šta o tome kažu komšije

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track