OVAKO JE IZGLEDAO POLJUBAC MATORE I LUNA ĐOGANI! Isplivali svi DOKAZI na videlo, a OVO je OBJAŠNJENJE Đoganijeve (VIDEO)
Foto: Petar Aleksić, Nemanja Nikolić

SVOJEVREMENO JE PRIČALA O TOME

OVAKO JE IZGLEDAO POLJUBAC MATORE I LUNA ĐOGANI! Isplivali svi DOKAZI na videlo, a OVO je OBJAŠNJENJE Đoganijeve (VIDEO)

Stars -

Aktuelni učesnik "Elite", Marko Đedović, raskrinkao je Irinu 2 Hot, otkrivši da je ona sakrivala od Anabele Atijas, majke Lune Đogani, poljubac Lune i Jovane Tomić Matore.

O ovom poljupcu se dugo pričalo i pisalo, što su Matora i Luna potvrdile i o čemu su javno neretko i govorile.

Luna Đogani
foto: Pritnscreen/Instagram

Naime, kao bomba je danas odjeknulo to da je Irina zapravo bila tu i sve vreme od Anabele sakrivala ovaj poljubac, što je poljuljalo Rakovićevu, koja je ponovo kroz suze pokušavala na sve načine da se opravda i objasni.

Jovana Tomić Matora
foto: Printscreen Pink Tv

Mnogi su zapravo zaboravili da je Luna u emisiji "Amidži šou" dok je odgovarala na pitanja koja joj je tada čitao voditelj Ognjen Amidžić, do detalja objasnila i pokazala kako je izgledao njihov poljubac u tom klubu.

- Mogu da objasnim kako. Jesmo. Bile smo na nastupu, gde su nastupali moji roditelji, bile smo u separeu, zezali se svi. Ona mi je prišla i ovako smo se poljubili. Ona je bila za šankom i poljubili smo se ovako - ispričala je Luna tada, te je i pokazala.

Kurir.rs/Pink

Bonus video:

00:51

Luna Đogani zagrmela u Las Vegasu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track