"ALO, FRAJERU, ŠTA SE PRAVIŠ LUD?" Era došao prvi put kod Amidžića, pa se odmah obračunao s njim, UMEŠANA i Dara Bubamara, SKANDAL
Foto: Printscreen TV Pink

orio se studio

"ALO, FRAJERU, ŠTA SE PRAVIŠ LUD?" Era došao prvi put kod Amidžića, pa se odmah obračunao s njim, UMEŠANA i Dara Bubamara, SKANDAL

Stars -

Iako su se mogle čuti glasine da voditelj Ognjen Amidžić nije u dobrim odnosima sa pevačem Erom Ojdanićem, on je sada rešio da ga ugosti prvi put u svojoj emisiji ''Amidži šou'' i da javno raščiste svoj odnos.

- Ero, ti znaš da mi nikad nismo imali sukob... - rekao je Ognjen pevaču, a on mu je odgovorio:

Ognjen Amidžić
foto: Printscreen TV Pink

- Ja sam na tebe ljut i sve zavisi od milionskih gledalaca da li ćemo se pomiriti. Amidžiću, prijatelju, vidiš da sam počeo da te kopiram, kako bacam nogu... Nisi ti mene nikad pozvao u emisiju za sve ove godine. Samo kad treba mene da spustite, ti pozoveš jednu moju drugaricu, onaj zvrk iz Novog Sada, kad krenete da me trpate nije mi dobro nedelju dana - rekao je Era, a budući da Ognjen nije shvatio na koga je pevač aludirao, on se odmah nadovezao i otkrio da je u pitanju Dara Bubamara.

Era Ojdanič
foto: Printscreen TV Pink

- Šta se praviš lud?! Šta si pitao onog malog zvrka Daru Bubamaru? Pitao si je koga ne voli ni da gleda ni da sluša, a ona kao iz topa kaže Eru. Alo, frajeru, ne možeš ti kod mene da prođeš, a ni ona... Ona kad je snimila Košavu s Dunava skakala mi po leđima ko kengur. Ti si pravio navlakušu, a ona samo servira, a ja kod kuće grickam nokte. Ja nju obožavam, uhvatiću ja nju u ruke, a i tebe - poručio je Era. što je nasmejalo sve u studiju, a posebno Ognjena.

Kurir.rs

Bonus video:

01:19

BIO JE POŽAR, VATROGASCI NISU MOGLI DA GA UGASE Era Ojdanić pun utisaka sa vašara: Uzgajivač lubenica ga okitio novcem, ŠOK!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja