ISPUNIĆE SVA OBEĆANJA: Milica Pavlović se sprema za SPEKTAKL u Štark Areni, evo gde smo je UHVATILI NA DELU!
Foto: Promo

ISPUNIĆE SVA OBEĆANJA: Milica Pavlović se sprema za SPEKTAKL u Štark Areni, evo gde smo je UHVATILI NA DELU!

Stars -

Nije tajna da je mlada muzička zvezda Milica Pavlović jedna od najposvećenijih i najorganizovanijih pevačica na našim prostorima, ali sada stiže potvrda i da je veoma posvećena svim pripremama za svoj koncert u Štark Areni.

00:26

Milica Pavlović se sprema za SPEKTAKL u Štark Areni, evo gde smo je UHVATILI NA DELU!

Kako je i sama najavila, već izvesno vreme traju ozbiljne pripreme i rad na kompletnom spektaklu koji će publika imati prilike da vidi 23. Decembra u Štark Areni, a kako bi bila u punoj snazi i mogla da dva i po sata neometano peva, igra i bude na maksimumu tokom kompletnog performansa Pavlovićeva je uveliko posvećena svom telu i kondiciji.

Naša ekipa je pevačicu zatekla u prirodi i to kako džogira više od sat vremena. Neosporno je da je telo dovela u vrhunsku formu, ali i da pažljivo sluša savete ekipe sa kojom radi na koncertu.

1 / 5 Foto: Promo

Naime, nedavno je i sama na svojim društvenim mrežama objavila razgovor sa svojim koreografom koji joj je objasnio da više puta nedeljno mora da ima treninge i radi na svojoj kondiciji, a kad se na to doda da paralelno ide i na proble plesa i vokalno tonske probe, jasno je da je Seksi Senjorita rešena da u decembru bude u svom najboljem izdanju na svakom polju.

Iako za sada sve detalje oko koncerta drži u strogoj tajnosti, dobro upućeni izvori tvrde da je Milica rešena da publici priušti pravi muzičko-vizuelni spektakl i da daje svoj maksimum da ceo šou u svakom segmentu bude nešto što publika do sada nije imala prilike da vidi.

U slučaju da još uvek niste kupili svoje karte za koncert “Lav” to možete učiniti na sajtu Efinity.rs.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track