CECA OTKRILA NAZIV NUMERE KOJU JE SNIMILA ZA FILM O DŽEJU! Pevačica iznela detalje: "Futa, Marina i ja"
Foto: Printscreen/Nova

prva pesma koju je snimila posle 6 godina

CECA OTKRILA NAZIV NUMERE KOJU JE SNIMILA ZA FILM O DŽEJU! Pevačica iznela detalje: "Futa, Marina i ja"

Stars -

Šestog decembra navršiće se tri godine otkako nas je napustila legenda folk muzike i veliki boem Džej Ramadanovski i upravo na trogodišnjicu smrti planirana je premijera filma o njegovom životu.

Naslovnu numeru filma pevaće folk zvezda i Džejeva bliska prijateljica folk zvezda Ceca Ražnatović, a ona je sada na Tviteru otkrila detalje. Ujedno, ovo je Cecina prva pesma koju je snimila posle 6 godina.

Doček Košarka, žurka košarkaša, Ceca Ražnatović
foto: Nemanja Nikolić

Snimljena pesma za film o Džeju! Futa, Marina i ja u jednoj novoj pesmi. Pesma nova, osećanja stara! Jedva čekam da čujete “Za kraj” - napisala je Ceca.

Podsetimo, film o Džeju se snimao na lokacijama Beograd (Dorćol) i u Pančevu. Prva klapa pala je 14. marta a završilo se sredinom juna. Džej će u ovom filmskom ostavrenju biti prikazan kao narator filma, i vodiće nas, ne samo kroz svoj život, nego i kroz život Dorćola u tom periodu. Uloge su dodeljene istaknutim glumcima: Huseinu Alijeviću, Marku Janketiću, Stefanu Vukiću, Alekseju Bjelogrliću, Alenu Selimiju, Ani Pindović, Maši Đorđević i mnogim drugim.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

03:16

Ceca Ražnatović stigla na finale Zvezda Granda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track