KAD JE OPERISALA RAK DOJKE, PEVAČICI MUŽ TRAŽIO RAZVOD! Sad joj šalje uvredljive poruke: Zlostavlja me! Oglasio se i bivši
Foto: Printscreen

KAD JE OPERISALA RAK DOJKE, PEVAČICI MUŽ TRAŽIO RAZVOD! Sad joj šalje uvredljive poruke: Zlostavlja me! Oglasio se i bivši

Stars -

Pevačica Harijeta Simić (40) se još bori sa najzloćudnijom bolesti, a pored toga, kako navodi, vodi bitku i sa bivšim mužem.

- Rekli su mi da sam izlečena u julu kada sam imala poslednju operaciju, a u septembru kada sam otišla na redovnu kontrolu, rak je metastazirao na vrat i sada čekam poziv za novu intervenciju. Stigla sam do psihijatra zbog zračenja i opekotina koje imam. Ljudi ne treba da se opuštaju u ovim situacijama, već da stalno vode računa, kako o mentalnom zdravlju, tako i o ishrani. Plašim se da ću ponovo proći kroz pakao sa zračenjem i opadanjem kose i noktiju - rekla je Harijeta i prosledila poruke sa bivšim suprugom Vladicom.

Harijeta Simić
foto: Printscreen

- Pijem četiri meseca lekove za depresiju i anksioznost jer mi bivši muž još uvek preti, ponižava i vređa. Zlostavlja me psihički i duguje mi pare. Nikada nisam poštovala sebe, zato me niko drugi nije poštovao, ali mislim da je sada vreme da se opametim - dodala je ona.

Harijeta Simić
foto: Printscreen

S druge strane, bivši muž je izneo svoju stranu priče.

- Finansiram je i čim joj ne dam pare, ona mi preti da će me ubiti ako ne budem sa njom. Ona mene zlostavlja. Vestern Union me je blokirao zbog novca koji sam joj slao. Nemoguće je izaći na kraj sa njom. Kada puknem, svašta joj pišem. Za lečenje joj dajem pare, stvari... Nemam drugu ženu, i dalje sam sa njom - rekao je, te dodao kako su se upoznali.

- Izvukao sam je iz Bujanovca gde je radila najstariji zanat, da se ne izražavam prosto. Tako smo se upoznali. U tom poslu se zove Jeca Veštica - zaključio je Vlada.

kurir.rs/blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track