SKANDAL U EMISIJI UŽIVO! Selma Bajrami napala Amidžića, pa dobila BRUTALAN odgovor (VIDEO)
Foto: screenshot Pink tv

SKANDAL U EMISIJI UŽIVO! Selma Bajrami napala Amidžića, pa dobila BRUTALAN odgovor (VIDEO)

Stars -


Pevačica Selma Bajrami gostovala je u emisiji Ognjena Amidžića zajedno sa Majom Nikolić i Erom Ojdanićem, kada je rešila da prekine razgovor voditelja i folkera zbog pitanja koje je njoj bilo neprijatno.

Ognjen Amidžić je pitao Eru sa koliko je žena spavao tokom karijere, a kada je folker krenuo da odgovara "1000, 1200", čuo se glas Selme Bajrami koja u tom trenutku nije bila u kadru:

"Jako važna informacija s koliko je spavao".

Voditelj je reagovao i pitao Selmu u čemu je problem i "da li je informacija kada pitaju Hulija Iglesijasa s koliko je žena spavao" informacija, Selma je nastavila:

"Ovo nije prvi put da mi je neprijatno u emisiji. Ovo gledaju i moji roditelji, hajmo malo poštovanja. Ovo nije takva emisija", odgovorila je Selma.

Maja Nikolić se potom umešala i rekla "da ovo jeste zabavna emisija", nakon čega se ponovo umešao Ognjen i rekao: "Selma, ovo su moja pitanja, ja se tebi nisam mešao u tekst pesme, je l tako? Kada ti nešto ne odgovara imaš pravo da kažeš, ali i imaš pravo da ne učestvuješ".

Selma se posle emisije oglasila i napisala da nije imala problem sa Ognjenom Amidžićem, već sa Erom u čijem joj je društvu bilo neprijatno.

- Toliko mi je bilo neprijatno zbog Ere Ojdanića. Jako sam se loše osećala zbog vulgarnih ispada Ere, plazio se, slinio je nada mnom sve vreme. Pričao o s**sualnim stvarima, može da mi bude deda! Familija koja to prati na malim ekranima, a on se tako ponaša... U jednom momentu nisam htela da ćutim, bilo mi je neugodno zbog Ere Ojdanića - istakla je Selma.

kurir.rs/mondo

Bonus video:

01:18

SELMA BAJRAMI VEĆ 8 GODINA VODI BITKU SA MUŽEM OKO STARATELJSTVA! Ispovest pevačice: Zbog njega je bila na ivici egzistencije?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track