SVINJAR, KUVAR, PČELAR IZ KUPINOVA, RIJALITI POBEDNIK: Miki Đuričić opet promenio PROFESIJU, evo čime se sad bavi...
Foto: Damir Dervišagić, Shutterstock

Nema dangubljenja

SVINJAR, KUVAR, PČELAR IZ KUPINOVA, RIJALITI POBEDNIK: Miki Đuričić opet promenio PROFESIJU, evo čime se sad bavi...

Stars -

Miki Đuričić iz Kupinova, pobednik Velikog brata 2009, konačno ima pored ebe pravu ženu koja mu ne dozvoljava da dangubi.

Pošto je pre mesec dana dobio i drugo dete, sina Arsenija, čije su rođenje proslavili velikom feštom kako običaj i nalaže, tata je morao brzo da se otrezni i vrati u realnost. A to znači da se zaposli i zaradi pare za porodicu.

Miki Đuričić
foto: Printscreen TV Pink

"Miki je prihvatio da radi u jednom lokalu u Beogradu gde menadžeriše, konobariše, organizuje osoblje, pazi na kuhinju. Oni služe odličan roštilj, a Miki je vrsan kuvar i veliki gurman, pa zna šta će se gostima dopasti. Prijatelji se šale da neće dugo izdržati jer je već mnogo puta počinjao neki posao, kao što je recimo bila prodaja mesnih proizvoda od mangulice, ali mu brzo sve dosadi. Nion sam nije siguran koliko će ga ovo držati, ali zna i da nema smisla da se glupira sad kad ima dvoje dece i ozbiljnu ženu koja sve vreme radi odgovoran posao", kaže Mikijev drug iz rijalitija.

Kako stvari stoje, Mikiju je bolje da se više ne vraća u Zadrugu jer je u prošloj sezoni diskvalifikovan, a nije ni fer da ženu ostavi samu sa dvoje male dece.

kurir.rs/star

Bonus video:

05:34

Miki Mileusnić - Andjela Đuričić je ponos Crne Gore

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track