USLED NEOČEKIVANIH ZDRAVSTVENIH PROBLEMA ŽELJKO VASIĆ SE OSUŠIO! Pevač smršao 12 kg, a bez ovog SPECIJALITETA ne izlazi na scenu
Foto: Kurir televizija

nikad nije bolje izgledao

USLED NEOČEKIVANIH ZDRAVSTVENIH PROBLEMA ŽELJKO VASIĆ SE OSUŠIO! Pevač smršao 12 kg, a bez ovog SPECIJALITETA ne izlazi na scenu

Stars -

Pevač Željko Vasić oduvek je važio za zgodnog muzičara i miljenika ženske populacije.

Željko se ovih dana pojavio na snimanju jedne emisije a svi su saglasni da pevač nikad nije bolje izgledao.

Zift crna kosa, blago preplanuli ten i vitka figura odmah su pali u oči, a kako prenose mediji pevač je do još boljeg izgleda stigao namerno, i to usled neočekivanih zdravstvenih problema.

Željko Vasić
foto: Kurir televizija

-Željko je sasvim slučajno otkrio da pati od visokog pritiska. Na jednom rutinskom pregledu su mu ustanovili krvnu sliku „u crvenom“, što bi se reklo, i odmah su mu prepisali izbalansiranu ishranu koja ga je vrlo brzo dovela ne samo do boljeg zdravlja već i do savršenog izgleda, a skinuo je ni manje ni više nego 12 kilograma - rekao je izvor blizak pevaču koji je insistirao na anonimnosti.

Vlasniku hitova „Ako mi se dogodi“, „Žena kao ti“, „Svrati na piće“ u početku je teško palo da za obroke uzima samo bademe i pojedine orašaste plodove, ali se vremenom privikao. Sada mu je postalo rutinski da umesto bureka i kiflica konzumira semenke, bobice i drugu zdravu i nemasnu hranu, ali je uprkos svemu dobio i jedan izuzetak od pravila.

Željko Vasić
foto: Kurir televizija

Naime, pred nastupe mu je dozvoljeno da uzima jedan tradicionalni specijalitet sa ovih prostora.

-U čitavoj dijeti koju su mu prepisali, dozvolili su mu da jede čvarke, ali isključivo pre koncerta, kako bi prirodnim mastima dobio preko potrebnu energiju. Željko je bio sasvim zbunjen, ali evo, pokazalo se da je izmenjena ishrana dala željene rezultate. Krvna slika mu je kao u mladića, a kako mnogi kažu i izgleda bar desetak godina mlađe - otkrio je izvor.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

01:52

KAFANA NIJE MESTO SAMO ZA NARODNJAKE! Željko Vasić šokirao: Nekada nisi smeo da uđeš u kafanu ako nisi znao OVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja