"SAD DECA MENE SAVETUJU" Muzička zvezda Dragana Mirković iskreno o odnosu sa sinom Markom i ćerkom Manuelom! ZAMENILI ULOGE
Foto: Printscreen/Instagram, Nikola Anđić

oni su njen najveći uspeh i ponos

"SAD DECA MENE SAVETUJU" Muzička zvezda Dragana Mirković iskreno o odnosu sa sinom Markom i ćerkom Manuelom! ZAMENILI ULOGE

Stars -

Dragana Mirković je od samog početka karijere bila iskrena sa poštovaocima njenog lika i dela.

Novinarima je oduvek odgovarala na svako postavljeno pitanje, pa čak i o ćerki Manueli i sinu Marku, koji ne žele da se eksponiraju.

Dragana Mirković
foto: Miomir Milić

Najveća regionalna muzička zvezda sada je za Kurir otkrila da li savetuje decu na šta da obrate pažnju u odnosu sa drugim ljudima:

- Mi smo kao roditelji obavezu vaspitanja završili, i mogu da kažem da sam ponosna na sve što smo uradili jer su Manuela i Marko divni, mladi, ispravni ljudi kojima su obrazovanje i prave vrednosti na prvom mestu. Sada, kada su odrasli, više oni savetuju mene, i vrlo često ih poslušam.

Dragana Mirković
foto: Miomir Milić

Večeras počinje plesni talent šou, kakav još nije viđen kod nas!

Novi zabavni format Kurir televizije "Rame uz Rame sa Draganom" emitovaće se od 21. oktobra, svake subote i nedelje od 20 časova.

Najveća regionalna muzička zvezda Dragana Mirković sa svojim timom izabrala je 14 takmičara koje će voditi kroz uzbudljivu avanturu. Oni će se gotovo tri meseca boriti za priliku da nastupaju sa Draganom Mirković na njenom jubilarnom koncertu, ali i za glavnu nagradu, koja iznosi čak milion dinara.

Kako će izgledati njihova plesna borba i ko će zablistati i otvoriti put ka uspehu, pratite na Kurir televiziji subotom i nedeljom od 20 časova!

Dragana Mirković
foto: Promo

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

02:16

DRAGANA MIRKOVIĆ O ODNOSU SA BRANKOM KATIĆ: Snimale smo zajedno, jedna stvar mi i dalje ostavlja gorak ukus u ustima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track