DESINGERICU URNISALA SUPRUGA ZBOG MAJE MARINKOVIĆ: Reper priznao sve o letnjoj AFERI "Spustio sam slušalicu i onda ide agonija..."
Foto: Printskrin/Instagram, Antonio Ahel/ATAImages

karambol

DESINGERICU URNISALA SUPRUGA ZBOG MAJE MARINKOVIĆ: Reper priznao sve o letnjoj AFERI "Spustio sam slušalicu i onda ide agonija..."

Stars -

Letos je u medijima odjeknula vest da su bivša zadrugarka i popularna starleta Maja Marinković i skandalozni reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica zajedno uhvaćeni tokom letovanja u Crnoj Gori, na jednom bazenu u Budvi.

Maja Marinković, Desingerica
foto: Petar Aleksić

Od tog trenutka njihov odnos je počeo da intrigira javnost, a afera je postala jedna od glavnih za komentarisanje, jer Desingerica ima ženu sa kojom je već 11 godina.

Maja Marinković
foto: Printskrin/Instagram

Popularni reper je konačno progovorio o situaciju kad su Maja i on uhvaćeni na bazenu.

Naime, on je govorio da je to bio jedini put u njegovom životu da su ga mediji izbacili iza takta, a da je nakon objavljivanja tih slika proživeo agoniju sa svojom suprugom, koja ga je probudila u devet ujutru, čim je ugledala taj tekst, dok je on još uvek bio u Crnoj Gori.

Nevena Brkljač, Desingerica
foto: Printscreen

- Kad sam bio u Crnoj Gori tad su me mediji izbacili iz takta, jedini put. To je bilo ono na bazenu sa Majom. spavao sam, budim se, žena me je probudila. U devet ujutru mi zvoni telefon, radi viber... Ja se javljam, a ona kaže: "Šta radiš? Uđi na viber". Znao sam da nešto jeste, ulazim na viber, ono link... Spustio sam joj slušalicu i onda ide agonija - govorio je Desingerica.

Kurir.rs/Republika

Bonus video:

12:02

SVE JE IZOPAČENO! BOLJE DA IH ŠIJEM PO GLAVI Reper Desingerica za Kurir TV o Breskvici i Stanivukoviću, objasnio svoj GAS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track