ON NJOJ KUPIO GRUDI, A ONA NJEMU ZUBE! Voditelj bio u braku sa 25 godina mlađom, venčali se na Ibici, a onda je sve PUKLO
Foto: Dragana Udovičić

hit

ON NJOJ KUPIO GRUDI, A ONA NJEMU ZUBE! Voditelj bio u braku sa 25 godina mlađom, venčali se na Ibici, a onda je sve PUKLO

Stars -

Voditelj Zoran Pejić Peja nedavno se razveo od 25 godina mlađe supruge.

Iako svi znaju njegovu bivšu suprugu folkerku Zlatu Petrović sa kojim ima sina, voditelj je bio u braku sa mlađom Draganom Pejić, a onda je došlo do kraha braka.

Divan show, Zoran Pejić Peja, Zoran Pejic Peja
foto: Damir Dervišagić

Peja i atraktivna crnka venčali su se pre nekoliko godina na Ibici, a voditelj je jednom prilikom priznao za medije da bi voleo da on i Dragana dobiju dete.

- Voleo bih da imamo bebu. Najveća sreća i najveći uspeh u životu su deca. Ja sam moje roditelje obradovao, jer sam postao čovek, nisam postao prevarant i probisvet. Tako bih i ja bio srećan da moja deca u budućnosti budu poštena i dobrti ljudi. To je uspeh - rekao je voditelj jednom prilikom.

Zlata Petrović, Zoran Pejić Peja
foto: Kurir Televizija, Damir Dervišagić

- Ja sam izabrao novu veličinu grudi. Ona je birala zube, ja biram grudi. Sve sam ispipao, sve sam isprobao, odgovara samo pod mojom šakom -govorio je svojevremeno Peja.

Podsetimo, voditelj je nedavno nakon kraha braka otkrio kako se oseća.

- Ja ne volim u stvari rastanke, ali volim kada s nekim sedneš i izneseš problem, kako da rešimo to... Moja bivša supruga i ja smo se razišli tako što smo seli, popili kafu. Mi smo sami krivi, mi smo ubili našu ljubav. Mogu da kažem da sam ja sam ceo život bio razveden. U stvari bio sam oženjen pet, šest godina i to je to. Kao momak živim, tako da sve u svemu dobro je. Čovek se na dobro jako brzo navikne – istakao je Peja.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track