ELENA KARAMAN JE PRE SVIH LJUBAVI VOLELA PEĐU MIJATOVIĆA! Ovo im je JEDINA FOTKA koja je javno iscurila, a evo šta je tada pričala
Elena Karaman, Foto: Damir Dervišagić

zanimljivo

ELENA KARAMAN JE PRE SVIH LJUBAVI VOLELA PEĐU MIJATOVIĆA! Ovo im je JEDINA FOTKA koja je javno iscurila, a evo šta je tada pričala

Stars -

Elena Karaman iza sebe ima veoma buran ljubavni život. Ćerka Verice Rakočević se vrlo dozirano pojavljuje u medijima, a njena mističnost godinima intrigira.

Iza sebe ima dva braka i veze sa mnogim moćnicima, ali je prvi njeno srce ukrao fudbaler Predrag Peđa Mijatović. Naime, kada su se venčali Elena je imala nepunih 19 godina, a on samo tri više.

Elena Karaman
foto: Printscreen/Instagram

U tom periodu nastala je fotografija za koju kažu da je jedina slika poznatog para koja je dospela u javnost, s ispod koje se mogu pronaći komentari da su prelepi.

U svojoj ispovesti za magazin "Dama" iz 1998. godine, odnosno nakon njihovog razvoda, Elena je otkrila tamnu stranu medalje života sa fudbalerom.

- Sasvim je normalno da kada dvoje žive zajedno utiču jedno na drugo i mi smo jako dobro funkcionisali. Peđa je verovatno amortizovao moje gluposti kao i ja njegove. Ni danas kad gledam fudbal, a gledam ga samo kad on igra, ne mogu da se opustim. Kose mi se emocije od ponosa do mržnje. Taj sam sport periodično doživljavala kao suparnicu, nekoga ko mi je oduzimao muža onda kad mi je najviše bio potreban. Odvodio ga je sa rođendana, godišnjica, porođaja, bolesti. A sa druge strane, ponosna sam što sa takvim čovekom imam dvoje dece - pričala je Elena tada.

Kurir.rs / Blic

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track