NAJPOZNATIJI DENSERI NEKADA SU IGRALI RAME UZ RAME SA DRAGANOM: Oni su nakon saradnje sa folk zvezdom doživeli VRTOGLAVU SLAVU
Foto: Miomir Milić

MNOGIMA DALA ŠANSU

NAJPOZNATIJI DENSERI NEKADA SU IGRALI RAME UZ RAME SA DRAGANOM: Oni su nakon saradnje sa folk zvezdom doživeli VRTOGLAVU SLAVU

Stars -

Najveća regionalna zvezda Dragana Mirković u prvoj epizodi novog projekta "Rame uz rame sa Draganom" progovorila je o ideji da mladim ljudima ostvari snove, svojoj karijeri, ali i ekskluzivno otvorila vrata svog dvorca.

Dragana Mirković
foto: Miomir Milić

Poznato je da je Dragana prva folk zvezda koja je spojila dens muziku i ples sa narodnom, a u filmu "Slatko od snova" pokazala je sve svoje talente i oduševila domaću javnost.

O njenom plesnom umeću brujala je bivša Jugoslavija, a mnogi denseri bili su njeni igrači. Ubrzo nakon saradnje stekli su neverovatnu popularnost. Neki od njih kasnije uplovili su u solo vode i oformili svoje grupe.

Dača iz grupe Dak jedan je od najpoznatijih densera devedesetih, kao i Baki B3, ali i Sani Trik FX. Upravo su oni sa njom na fotografiji iz vremena kada su osvajali region rame uz rame sa Draganom kao njena plesna grupa koja ju je svuda po turnejama pratila.

Đole Đogani
foto: Printskrin/Instagram

Đole Đogani kao najpoznatiji denser koji je većinu njih uveo u posao plesa i muzike, nedavno se prisetio saradnje sa folk zvezdom.

- Ja sam njoj radio prvi spot i prve velike koncerte. U ono vreme bila je potpuno drugačija od svih. Tada je Dragana bila najbolja u svemu tome što je radila. Ako se neko buni i ne slaže se sa ovim, imam sve dokumentovano. Ona je u rangu s Majklom Džeksonom i Bijonse! I da peva i da igra, to treba znati, to je jako bitna stavka - izjavio je Đole.

Dragana Mirković
foto: Printscreen

Nakon saradnje sa Đoganijem Draganu su pratili i članovi grupe Bit Strit sa kojima se rodilo veliko prijateljstvo koje je danas rezultiralo uspehom i ostvarenjem novog projekta. Dušanka Dekić Beba sa Jovankom Lolom Keser je glavni koreograf koji će raditi sa novim nadama plesa.

U subotu 21.10. počeo je novi zabavni format Kurir televizije "Rame uz Rame sa Draganom" koji će se emitovati svake subote i nedelje od 20 časova.

Dragana Mirković
foto: Promo

Najveća regionalna muzička zvezda Dragana Mirković sa svojim timom izabrala je 14 takmičara koje će voditi kroz uzbudljivu avanturu. Oni će se gotovo tri meseca boriti za priliku da nastupaju sa Draganom Mirković na njenom jubilarnom koncertu, ali i za glavnu nagradu, koja iznosi čak milion dinara.

Kako će izgledati njihova plesna borba i ko će zablistati i otvoriti put ka uspehu, pratite na Kurir televiziji subotom i nedeljom od 20 časova!

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:36

ŽELELA SAM DA DONESEM SVET NA NAŠ TEREN Dragana Mirković unela revoluciju u narodnu muziku, a sada šansu daje mladim plesačima!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track