OVAKO DANAS IZGLEDA! Govorili su da je nova JK, važila za favorita u Zvezdama Granda, a sve napustila zbog Marije Šerifović!
Foto: Zorana Jevtić, PS FB

promena

OVAKO DANAS IZGLEDA! Govorili su da je nova JK, važila za favorita u Zvezdama Granda, a sve napustila zbog Marije Šerifović!

Stars -

Dunje Popović se jako dobro sećaju svi verni pratioci muzičkog talent šou-programa "Zvezde Granda" budući da je obeležila nekoliko sezona ovog TV formata, kako vokalnim izvedbama tako i upečatljivim performansima i odevnim kombinacijama.

Naime, Dunja se tokom takmičenja veoma trudila oko scenskog nastupa i kostima, što se publici veoma sviđalo, a onda je članica žirija Marija Šerifović žestoko uradila po Dunjinom pevanju u jednoj emisiji i tom prilikom bila je vrlo oštra.

Dunja Popović
foto: Pritnscreen

- Nemojte da se za****vamo i da se igramo šarene laže. Svi znaju čemu služe ovakvi kandidati. Jedno je šou, a drugo je pevanje i vi ste šou! - rekla je, između ostalog, Marija, nakon čega je Dunja mahnula rukom i otišla sa scene "Zvezda Granda". Tada se prvi put dogodilo da neki kandidat sovjevoljno napusti takmičenje u sred snimanja emisije.

Nakon ovog skandala Dunja je nastavila da se bavi pevanjem. Ona nastupa sa svojim bendom na privatnim proslavama i za sada je snimila jednu svoju pesmu.

Dunja je u međuvremenu završila Učiteljski fakultet, rodila sina Viktora, udala se, ali i razvela, a danas ovako izgleda:

Dunja Popović
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs / Blic

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track