ANASTASIJA I GUDELJ SE NE RAZDVAJAJU Objavili sliku iz Španije pripijeni jedno uz drugo, a svi gledaju u jedan detalj na NJOJ
Foto: screenshot

ANASTASIJA I GUDELJ SE NE RAZDVAJAJU Objavili sliku iz Španije pripijeni jedno uz drugo, a svi gledaju u jedan detalj na NJOJ

Stars -

Anastasija Ražnatović uživa u ljubavi sa svojim suprugom Nemanjom Gudeljom i svaki slobodan trenutak provodi s njim.

A sudeći po njegovom osmehu, fudbaleru i te kako prija da je u društvu svoje žene, pa ne skida osmeh s lica. Objavila je fotografiju iz Španije na kojoj poziraju nasmejani, a ona je u atraktivnoj kombinaciji sa veoma dubokim dekolteom. Osim toga burma na Anastasijinoj ruci takođe je privukla veliku pažnju.

Nemanja Gudelj, Anastasija Ražnatović
foto: Instagram/nemanjagudelj/raznatovicanastasija, Shutterstock

U opisu slike stavila je i emotikone srca i znak beskonačnosti, što često stavlja u opisu njihovih zajedničkih fotografija, aludirajući da je njihova ljubav večna.

Podsetimo, fudbaleri srpske reprezentacije, nakon što su pobedili Crnu Goru prošle nedelje, svoj uspeh proslavljali su do zore u jednom prestoničkom lokalu, a kolegi Joci Stefanoviću, koji je atmosferu podigao do usijanja, pridružila se i mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović. Na slavlju su atmosferu do usijanja doveli Joca Stefanović, a u jednom momentu je zapevala i Anastasija Ražnatović.

Anastasija je pevala mamine pesme "Rasulo" i "Nagovori".

kurir.rs

Bonus video:

00:10

Anastasija Ražnatović se vratila na Instagram, odmah se obratila Gudelju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja