"PRETRPELA SAM NASILJE PODNELA SAM KRIVIČNU PRIJAVU" Mina Vrbaški dala OTKAZ u pet šopu: Monstrum će odgovarati!
Foto: Printscreen

haos

"PRETRPELA SAM NASILJE PODNELA SAM KRIVIČNU PRIJAVU" Mina Vrbaški dala OTKAZ u pet šopu: Monstrum će odgovarati!

Stars -

Bivša rijaliti učesnica Mina Vrbaški dala je otkaz u pet šopu. Starleta i bivša rijaliti je najpre obavestila svoje pratioce da je podela prijavu protiv NN lica zbog višegodišnjeg uznemiravanja, pa i dodala da je zbog toga prestala da radi.

Mina Vrbaški
foto: Nemanja Nikolić

- Stvarno je bilo dosta! Danas sam konačno podnela krivičnu prijavu protiv NN lica zbog višegodišnjeg uznemiravanja, maltretiranja i pretnji upućenih meni i ljudima oko mene. Slučaj je prosleđen nadležnom tužilaštvu i odeljenju za VTK, koje će u najskorijem vremenskom periodu identifikovati ovog monstruma i protiv koga će biti podneta krivična prijava, ali će biti i privatno gonjena od strane mene i određenih lica koja je takođe uznemiravala, a koja su takođe danas podnele prijavu. Sav dokazni materijal, svi profili, sve pretnje, uvrede, klevete i uznemiravanja... Tri godine unazad! Jedva čekam da svane dan kada će ovaj monstrum konačno odgovarati za svo zlo koje mi je godinama nanosila - napisala je Mina na svom Instagram storiju, a posle par minuta podelila da je zbog svega raskinula ugovor o radu:

Mina Vrbaški
foto: Printscreen

- I ovom prilikom želim da vas obavestim da sam sporazumno raskinula ugovor o rada, obzirom na situaciju u kojoj se trenutno nalazim i zbog velikog stresa koji sam pretrpela zbog konstantnog internet nasilja koje proživljavam, a koje utiče ne samo na mene, već i na moje svakodnevne aktivnosti, bliske ljude, pa i moj posao. Zbog ovoga sam dovedena u situaciju da se povučem iz svega, jer mi je zbog ovog monstruma onemogućeno pravo na normalan život, pravo na rad i druga ljudska prava. Verujem u državne organe i očajnički se nadam brzom rešavanju ovog slučaja, jer ja više nemam snage...

Mina Vrbaški
foto: Printscreen

Podsetimo, nakon što je više od godinu dana sa izvesnim Dinom živela u inostranstvu, Mina Vrbaški se vratila u Srbiju i svoj profesionalni angažman pronašla u pet šopu u Inđiji, o čemu je i pričala za Blic.

- 10 kila sam smršala ovako, i moja majka je smršala mnogo. Zaposlila sam se privremeno, posao me mnogo čini srećnom. Mislim da je mnogo bolje da čovek radi, nego da idem po kafićima. Posao me ispunjava - kazala je ona pred našim kamerama, a progovorila je i o "Zadruzi 7 - Eliti".

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

Kurir.rs/ Blic

Bonus video:

06:50

Mina Vrbaški intervju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track