"JEDVA SAM SE OTARASIO MILJANE KULIĆ, SAMO MI JE FALILA OVA BUDALA!" Influenser šokirao javnost: Muva me muž POZNATE PEVAČICE
Foto: Printscreen

poznat po skandaloznim izjavama

"JEDVA SAM SE OTARASIO MILJANE KULIĆ, SAMO MI JE FALILA OVA BUDALA!" Influenser šokirao javnost: Muva me muž POZNATE PEVAČICE

Stars -

Influenser i tiktoker Luka Radivojević, otkrio je na svom profilu na društvenoj mreži Tiktok da ga muva muž od poznate pevačice.

Naime, Luka koji je poznat po skandaloznim izjavama i odnosu sa kontroverznom Nišlijkom, Miljanom Kulić, tvrdi da ga je suprug od naše poznate pevačice mesecima molio da stupe u odnos.

Luka Radivojević
foto: Printscreen Instagram

- Ljudi moji, on je mene diskretno molio za s*ks. Rekao mi je da bi mi platio koliko god ja poželim, kad bih vam rekao čime se on zaista bavi, ne bi vam bilo dobro. Ja sam ga odbio naravno, jer meni je skandala više preko glave. Jedva sam se otarasio Miljane Kulić, samo mi je falila ova budala - rekao je Luka na Tiktoku.

Luka Radivojević
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, influenser je svojevremeno otkrio da ga je takmičarka "Elite" Miljana Kulić silovala u Nišu.

- Evo priča za Miljanu Kulić. Miljana Kulić je mene silovala u Nišu kad sam bio. Kad sam bio kod nje, rekao sam da ću da budem tamo tri sata, a ne tri noći. Devojka me je zaključala u stanu, to je bilo prizemlje, rešetke na prozorima, prozori nisu mogli da se otvore, radila je samo klima. Krevet je bio polomljen od Zole i Miljane, Zola nije bio tu. Mene je Miljana tada psihički i fizički maltretirala u stanu. Mene je Miljana Kulić tada urnisala od poruka i svega - izjavio je Luka.

Kurir.rs

Bonus video:

02:29

Milena Kačavenda i Miljana Kulić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track