"TRI DANA MI JE PRETIO DA ĆE SE UBITI" Aleksandra Mladenović završila u policiji zbog bivšeg, detalji veze su ZASTRAŠUJUĆI
Foto: Kurir televizija

"TRI DANA MI JE PRETIO DA ĆE SE UBITI" Aleksandra Mladenović završila u policiji zbog bivšeg, detalji veze su ZASTRAŠUJUĆI

Stars -

Aleksandra Mladenović nakon što se našla u centru skandala sa dečkom koji je najpre izneo niz optužni na njen račun, otišla u policijsku stanicu u pratnji patrole i dala izjavu.

Vidno uznemirena pevačica ispričala šta se desilo.

- Objavljivao je fotke i snimke na Instagramu. Nisam planirala da se bavim ovakvim stvarima. Planirala sam samo da se skloni iz mog života, ali očigledno to nije bilo moguće - započela je pevačica.

Aleksandra Mladenović
foto: Printscreen Ekskluzivno

- Bili smo zajedno dva meseca. Inače ne dajem informacije o privatnom životu, iskreno smučilo mi se, posle ovoga tek neću davati izjave! Tri dana mi je pretio samoubistvom, zvao me je na video gde mi je pokazivao kako se ubija. Prvi put sam burno odreagovala, išla sam da ga tražim sa mojom kumom. Našle smo ga i pio je neke tablete, imao je pištolj kod sebe, hteo je sebi da puca u glavu. Danas sam opet razgovarala sa njim, zamolila sam ga da se smiri, rekla sam mu da će sve biti u redu. Čak sam mu našla i lekara. Treći put je danas hteo da se obesi, zvala sam i njegovu mamu. Spavao je ispred moje zgarde u kolima.

- Loše se osećam, on je veoma nestabilan psihički. Sada se plašim za svoju bezbednost. Ne znam šta je u stanju da uradi u besu - zaključila je Aleksandra Mladenović.

kurir.rs/Informer

Bonus video:

01:09

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ JE HTELA DA SE JAVNO POLJUBIMO U ZVEZDAMA GRANDA Mladenović šokirala: Nisam htela da izvodimo cirkus!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track