OVO JE DEČKO KOG JE ALEKSANDRA MLADENOVIĆ PRIJAVILA POLICIJI! Snimljeni zajedno pre nekoliko dana, evo kako su se tada ponašali
Foto: Zorana Jevtić, Printscreen Paparaco Lov, RINA

proganja je

OVO JE DEČKO KOG JE ALEKSANDRA MLADENOVIĆ PRIJAVILA POLICIJI! Snimljeni zajedno pre nekoliko dana, evo kako su se tada ponašali

Stars -

Pevačica Aleksandra Mladenović prijavila je bivšeg dečka policiji, za kog tvrdi da je proganja.

On je na društvenim mrežama je delio uspomene sa pevačicom, iz doba najveće ljubavi pa sve do trenutaka svađe. Aleksandra se javila medijima i otkrila zastrašujuće detalje kroz koje je prošla.

Aleksandra Mladenović
foto: Printscreen Paparaco Lov

- Objavljivao je fotke i snimke na Instagramu. Nisam planirala da se bavim ovakvim stvarima. Planirala sam samo da se skloni iz mog života, ali očigledno to nije bilo moguće - započela je pevačica.

Inače, pre samo nekoliko dana su uhvaćeni zajedno. Njih je ekipa "Paparazzo lova" usnimila dok su bili u jednom tržnom centru.

Aleksandra Mladenović
foto: Printscreen Paparaco Lov

Podsetimo, Mladenovićka je posle davanja izjave policiji ispričala šta se dešavalo u njihovoj vezi.

- Bili smo zajedno dva meseca. Inače ne dajem informacije o privatnom životu, iskreno smučilo mi se, posle ovoga tek neću davati izjave! Tri dana mi je pretio samoubistvom, zvao me je na video gde mi je pokazivao kako se ubija. Prvi put sam burno odreagovala, išla sam da ga tražim sa mojom kumom. Našle smo ga i pio je neke tablete, imao je pištolj kod sebe, hteo je sebi da puca u glavu. Danas sam opet razgovarala sa njim, zamolila sam ga da se smiri, rekla sam mu da će sve biti u redu. Čak sam mu našla i lekara. Treći put je danas hteo da se obesi, zvala sam i njegovu mamu. Spavao je ispred moje zgarde u kolima.

- Čovek je pobegao iz "Laze Lazarevića". Proganja me, to što ste čuli u poruci je moj lift. Izašla sam sada, sa mnom su moji prijatelji. Čekamo policiju. On sada sapava po kolima, sinoć sam bila sa mamom kod Vanje Mijatović, nismo mogli da budemo zajedno. Od njega sam se sklonila jer sam čula da je u dugovima. Posle je krenulo proganjanje. Popio je tablete, pronašle smo ga Vanja i ja. Hteo je i pištoljem da se ubije, to sam gledala na video - pozivu. Dolazi patrola, moram da siđem da dam izjavu - ispričala je Aleksandra za Informer.

kurir.rs

Bonus video:

00:44

SVIMA NEKO NEKADA ZABIJE NOŽ U LEĐA Aleksandra Mladenović otkrila skandal iz privatnog života: Bili su mi prijatelji, a onda...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja