"SAMO MENE ZAOBIĐITE" Isak Šabanović o tvrdnjama da je Aleksandri Mladenović lupio ŠAMAR! Pevačicin bivši sve ZAKUVAO
Foto: Nemanja Nikolić, Petar Aleksić

skandal

"SAMO MENE ZAOBIĐITE" Isak Šabanović o tvrdnjama da je Aleksandri Mladenović lupio ŠAMAR! Pevačicin bivši sve ZAKUVAO

Stars -

Pevačica Aleksandra Mladenović našla se u centru skandala kada je njen momak s kojim je raskinula, izvesni Stefan, objavio najpre njihove zajedničke fotografije, a potom i prepisku u kojoj ga ona optužuje da je tukao prethodnu devojku. U izjavi za medije Stefan je kazao da nije bio nasilan, a da je pevačicu udario njen prethodni dečko, pevač Isak Šabanović koji se oglasio.

Isak Šabanović o tvrdnjama da je Aleksandri Mladenović udario šamar! Pevačicin dečko sinoć pravio haos, pa izjavio da joj je bivši bio nasilan

Isak Šabanović
foto: Printscreen/Hype TV

- Samo mene zaobiđite s ovim. Nema šta da demantujem. Ovo me ne zanima - napisao je Šabanović u poruci.

Podsetimo, sinoć se ispred stana pevačice Aleksandre Mladenović odigrala prava drama kada je njen momak s kojim je tek raskinula pokušao da uđe kod nje u stan, a sve vreme objavljivao njihove intimne fotografije na Instagramu. Pevačice je o tome obavestila policiju i ubrzo su se ispred njene zgrade pojavile dve patrole. Aleksandra je u pratnji policije otišla u stanicu u kojoj je dala izjavu o incidentu, a nakon toga se vratila u stan.

Aleksandra Mladenović
foto: ATA images

- Objavljivao je fotke i snimke na Instagramu. Nisam planirala da se bavim ovakvim stvarima. Planirala sam samo da se skloni iz mog života, ali očigledno to nije bilo moguće - započela je pevačica.

kurir.rs/nformer

Bonus video:

00:44

SVIMA NEKO NEKADA ZABIJE NOŽ U LEĐA Aleksandra Mladenović otkrila skandal iz privatnog života: Bili su mi prijatelji, a onda...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track