"DVOUMIM SE DA LI DA PRISUSTVUJEM POROĐAJU" Pevač odgonetnuo NAJVEĆI STRAH: Mlađa ćerka počela da plače, otišla u sobu! (VIDEO)
Foto: Shutterstock, Kurir

kurir tv

"DVOUMIM SE DA LI DA PRISUSTVUJEM POROĐAJU" Pevač odgonetnuo NAJVEĆI STRAH: Mlađa ćerka počela da plače, otišla u sobu! (VIDEO)

Stars -

Deni Boneštaj, pevač čeka peto dete, poznat je po tome što porodicu drži na prvom mestu i nastoji da je proširi, jer kako kaže, to je najveća sreća u životu.

U emisiji "Puls Srbije" kod voditelja Ivana Gajića, otkrio je da li će ovog puta biti u porodilištu:

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

- Ona mi stalno priča da moram da idem na ovaj porođaj, ali ne znam, dvoumim se i dalje. Možda i prihvatim da odem, jeste to velika stvar. Dvoumim se jer smatram da ne bih to podneo. Tu su velike emocije, u tom trenutku se dosta saosećaš sa tom osobom koju voliš. Daleko bilo, ali se bojim, ako neko bude prema njoj. Jedino to.

Potom se osvrnuo na to kada je bilo popularno otkrivanje pola deteta putem kutije koja je napunjena balonima. Ukoliko, pri otvaranju kutije, izađu rozi, onda je devojčica, a plavi ako je dečak.

Ovako je izgledala atmosfera u kući, sa pevačem u krugu porodice, i četvoro male dece:

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

- Hana, moja mlađa ćerka, ali i najstarija, su htele da bude devojčica, a Naki i Leon su hteli da bude dečak. Kada su izašli plavi baloni, Naki i Leon se raduju, ali mahom je i Hana krenula da se raduje. Potom je skapirala da je plavi balon, tu smo prekinuli snimak, jer je otišla u sobu i počela da plače.

00:52

DVOUMIM SE DA LI DA PRISUSTVUJEM POROĐAJU Pevač odgonetnuo NAJVEĆI STRAH: Mlađa ćerka počela da plače, otišla u sobu!

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:07

JEDNOM SAM TO PROBALA Da li treba mešati posao i ljubav? Estrada za Kurir TV: Takav nam je posao, sve radimo na emociju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja