BOŽO VREĆO SE CEO ISTETOVIRAO! Sve poruke VERSKE i posvećene su BOGU! To su zapisi koji ga ŠTITE OD ZLA I BOLESTI, ovako IZGLEDAJU
Foto: EPA

zanimljivo

BOŽO VREĆO SE CEO ISTETOVIRAO! Sve poruke VERSKE i posvećene su BOGU! To su zapisi koji ga ŠTITE OD ZLA I BOLESTI, ovako IZGLEDAJU

Stars -

Jedinstvena i neobična pojava na balkanskoj sceni, Božo Vrećo, pevač anđeoskog glasa, koji tvrdi da u sebi poseduje mušku i žensku prirodu, na muzičkoj sceni traje više od deset godina, svoju dualnost živi privatno, ali i na sceni.

Princ sevdaha, kako ga publika naziva, prošao je trnovit put kako bi izgradio karijeru i prepoznatljivi imidž, koji je odskakao od balkanskih stereotipa.

Pored njegovih odevnih kombinacija, ono po čemu je umetnik vizuelno prepoznatljiv je veliki broj tetovaža koje ima po telu.

- Sve tetovaže koje imam su sakralne, mitološke i spiritualne. Većinom slave Boga i amajlija su koja štiti od zlih ljudi, uroka, bolesti. Neke od njih su ženske svadbene sa severa Bosne, kojima su se žene u Kraljevoj Sutjesci tetovirale same uz prirodne boje biljaka i ugljena - istaka je Vrećo svojevremeno i dodao da je njegovo telo poput "knjige koja ga dobro opisuje".

Vrećovo telo išarano je gotovo u potpunosti, a u nastavku teksta otkrivamo značenja nekih od njegovih mnogobrojnih tetovaža.

Kurir.rs / Srbija Danas

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja