OGLASIO SE DARKO LAZIĆ I PRIZNAO DA LI IMA NEŠTO PROTIV VENČANJA MAJKE: Evo šta kaže o svadbi Branke i Dragana, ovo je istina
Foto: Petar Aleksić, Printscreen/Facebook, Shutterstock

OGLASIO SE DARKO LAZIĆ I PRIZNAO DA LI IMA NEŠTO PROTIV VENČANJA MAJKE: Evo šta kaže o svadbi Branke i Dragana, ovo je istina

Stars -

Ovih dana je, prema pisanju medija, haos u Brestaču, jer Darko Lazić, navodno brani majci da se uda za svog izabranika Dragana Paunovića.

Branka Lazić, Dragan Paunović, Darko Lazić
foto: Printscreen/ Facebook, Petar Aleksić, Filip Plavčić

Kako su mediji preneli, Darko i njegov brat podržali su Branku kada im je saopštila da ima partnera, jer vide da je srećna i da je on pazi. Međutim, Laziću je, navodno, zasmetalo kada je pročitao izjavu maminog dečka da planiraju venčanje, pa je seo da popriča sa Brankom i zamolio je da ne žuri sa udajom jer će u decembru biti tri godine kako je njegov otac preminuo i smatra da je ipak rano da pravi venčanje.

Darko Lazić, svadba
foto: Petar Aleksić

Ovim povodom, oglasio se pevač i otkrio istinu.

- Bože me sačuvaj! Medijima očigledno fale vesti, a pošto nemaju šta ružno da napišu, pišu bilo šta. Upravo sedim sa majkom i njenim dečkom - rekao nam je Darko, a na pitanje kako bi reagovao kada bi mu mama saopštila da je odlučila da se uda, popularni pevač je kao iz topa odgovorio:

- Taman još jedan razlog za slavlje!

Darko Lazić
foto: Petar Aleksić, Marina Lopičić, Printscreen

Venčanje, koliko znamo, još uvek nije u planu, ali ukoliko do njega bude došlo, verujemo da će se Darko prvi latiti mikrofona i da će biti presrećan zbog svoje majke i njenog izabranika.

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

00:28

Darko Lazić samo suvozač

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja