OVDE JE DŽEJ BORAVIO SVAKODNEVNO! Ekipa filma se sjatila na Dorćol: Prvi su stigli oni, a porodica NIJE DOŠLA (FOTO)
Foto: Kurir, Dragana Udovičić

USKORO NA VELIKOM PLATNU

OVDE JE DŽEJ BORAVIO SVAKODNEVNO! Ekipa filma se sjatila na Dorćol: Prvi su stigli oni, a porodica NIJE DOŠLA (FOTO)

Stars -

Film "Nedelja" koji će se baviti životom pokojnog Džeja Ramadanovskog izazvao je veliku pažnju medija, čim se pojavila informacija da će život ovog pevača biti predstavljen i na velikom platnu.

Večeras će se u jednom od omiljenih lokala pokojnog Džeja Ramadanovskog na Dorćolu održati projekcija trejlera za film "Nedelja", a ekipa Kurira se našla našla na licu mesta ovog događaja.

Džej Ramadanovski
foto: Kurir

Na projekciju trejlera pristigao je među prvima Džejev kum, pevač Zoran Jagodić Rule, koji je pozirao okupljenim fotoreporterima i pripadnicima sedme sile.

Zoran Jagodić Rule
foto: Damir Dervišagić

Ubrzo je na ovaj događaj pristigao i glumac Marko Janketić, koji tumači jednu od glavnih uloga u ovom filmu, a očekuje se dolazak i producenta Vladana Anđelkovića, kao i Džejevog najboljeg prijatelja, Miodraga Miće Sovtića, koji je inače muž glumice Anice Dobre.

Marko Janketić
foto: Damir Dervišagić

Kako saznajemo članovi porodice, kao ni Husein Alijević, poznatiji kao Husa, neće prisustvovati.

1 / 3 Foto: Kurir

U flimu je prikazano pevačevo detinjstvo i odrastanje u domu za nezbrinutu decu, ali i njegovi muzički počeci, uspesi i kasniji život.

Miodrag Sovtić, Mića Sovtić
foto: Damir Dervišagić

Kafić gde se održava premijera, koji se nalazi na Dorćolu, je izabran jer je Džej ovde boravio svakodnevno, a ekipa filma je tu provela najviše vremena tokom snimanja.

00:04

Marko Janketić

Podsetimo, uloge će tumačiti Husein Alijević, Marko Janketić, Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić, Alen Selimi, Ana Pindović, Maša Đorđević, Milica Janevski, Stojsa Oljačić, Bajram Severdžan, Nela Mihajlović.

Kurir.rs/A.P.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track