NEDA UKRADEN RENTA VILU U HR ZA 2.377 € DNEVNO! Za uživanje traži KAPARU od 500 €, ZABRANILA pušenje, zabave i kućne ljubimce
Foto: Printscreen, Shutterstock, Kurir televizija

profitirala

NEDA UKRADEN RENTA VILU U HR ZA 2.377 € DNEVNO! Za uživanje traži KAPARU od 500 €, ZABRANILA pušenje, zabave i kućne ljubimce

Stars -

Neda Ukraden nedavno je izgradila luksuznu vilu na placu pored svoje rodne kuće u blizini Imotskog u Hrvatskoj.

Ovu raskošnu vilu pevačica nije napravila samo za porodično uživanje, već je ova nekretnina odnedavno dostupna i svim turistima dubokog džepa koji za boravak u njoj moraju da izdvoje paprenu sumu novca. Cena najma je od 2.377 evra pa naviše, u zavisnosti od toga koliko dana i u kom periodu godine se iznajmljuje.

Neda Ukraden
foto: Nenad Kostić

Neda je rentiranje svoje vile bogatim turistima prepustila jednoj hrvatskoj firmi, koja je i reklamira na svojim službenim stranicama.

Za ovu visoku cenu i to van sezone, turisti koji se odluče da odmor provedu u ovoj vili mogu besplatno da dobiju posteljinu i peškire, generalno čišćenje, a u finalnu cenu uključene su i režije. Obavezna je i kapara od čak 500 evra.

Neda Ukraden
foto: Printscreen

Inače, Nedina vila se na ovom sajtu za iznajmljivanje reklamira kao objekat sa pet spavaćih soba, besplatnim privatnim parkingom, garažom i besplatnim internetom. Objekat ima i sve elemente koji su potrebni porodicama s malom decom. Gostima su na raspolaganju i vrhunski opremljene kuhinje, dnevni boravci, terase, ali i sitnice koje život znače, poput mašine za pranje veša, mikrotalasne pećnice, aparata za kafu... Tu su i kupatila, neka s kadom, a neka s tušem. Vila poseduje i kamin, televizore u sobama i slično. Za potpuno uživanje, na terasama su ležaljke, ljuljaške, ti je i baštenska kuhinja s roštiljem, a postoji i malo igralište za najmlađe, kao i soba za rekreaciju starijih. Neda je mislila na sve, pa je tako obezbedila i satensku posteljinu. Bazen se može i grejati, a u ponudi je hidromasažna kada (džakuzi), ali i velnes soba sa saunom.

Naravno, ovakav luksuz i košta, a plaća se unapred.

1 / 6 Foto: Nenad Kostić

Podsetimo, pevačicina vila se nalazi na oko pola sata vožnje do prekrasnih plaža na Makarskoj rivijeri, a u blizini je i znamenito imotsko Modro jezero.

Neda Ukraden
foto: Printscreen

Pozvali smo Nedu za komentar, ali nam se ona nije javljala na telefon.

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

07:33

NAPISALA SAM KNJIGU KAKO NE BI SNIMALI LAŽI O MOM ŽIVOTU! Neda Ukraden otkrila IME OSOBE koja jedina može da je glumi u filmu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja