BOLNO DETINJSTVO! Pevačica ogolila dušu i otkrila tužne detalje iz odrastanja: Nedostajala mi je očinska ljubav!
Foto: Instagram screenshot

NEPOZNATI DETALJi

BOLNO DETINJSTVO! Pevačica ogolila dušu i otkrila tužne detalje iz odrastanja: Nedostajala mi je očinska ljubav!

Stars -

Pevačica i bivša učesnica muzičkog takmičenja „Zvezde GrandaDragica Zlatić nikada nije krila od medija da nije imala dobar odnos sa ocem.

Nedavno je u jednoj emisiji otvoreno govorila o ovoj temi i priznala da joj je u detinjstvu najviše nedostajala očinska ljubav.

Dragica kaže da je njen otac preke naravi i da je često ulazile u sukobe sa njim, ali kada je sazrela uspela je da ga donekle razume.

Dragica Zlatić
foto: Printscreen/Instagram

-Ja sam neko ko baš nije imao sjajno detinjstvo, ne baš tako u smislu da sam odrasla sa puno ljubavi. Jednostavno, moj otac je takav čovek, bio je prek, prznica i jako strog. Nedstajala mi je ta neka ljubav sa njegove strane – rekla je ona.

Iako nije imala dobar odnos sa tatom, Dragica priznaje da se uvek uplaši kada on nije kod kuće i dodaje da će joj teško pasti kada jednog dana on bude napustio ovaj svet.

Dragica Zlatić
foto: Printscreen

-Desilo mi se skoro kada sam iša kući, da njega nije bilo, on je star, sada ima 85 godina i retko se kreće, uglavnom je kod kuće. Baš sam se tada uplašila u smislu da nije negde pao, ko će ga naći, on ne nosi mobilni telefon. Prošlo je pola sata, kada sam videla da dolazi, bilo mi je lakše – kazala je ona i dodala:

-On je star, ali bez obzira kakav je naš odnos bio, biće mi teško jednog dana kada ode. Ja ne krijem emocije i iskreno govorim o svemu.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

04:09

PIJANI GOST POKUŠAO PEVAČICU DA UBACI U LEDENI BAZEN! Dragica Zlatić otkrila neprijatnu scenu sa svadbe GURAO LJUDE U VODU IZ FORE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja