"KO SI TI BRE?" "JA SAM DŽEJ RAMADANOVSKI" Pogledajte ko u filmu glumi Marinu Tucaković! JEDAN DETALJ JE DA SE NAJEŽIŠ (FOTO)
Foto: Kurir, Dragana Udovičić

uskoro na velikom platnu

"KO SI TI BRE?" "JA SAM DŽEJ RAMADANOVSKI" Pogledajte ko u filmu glumi Marinu Tucaković! JEDAN DETALJ JE DA SE NAJEŽIŠ (FOTO)

Stars -

Film "Nedelja" koji govori o legendarnom Džeju Ramadanovskom, uskoro će biti prikazan, a juče je objavljen i prvi trejler.

U njemu smo mogli da vidimo kako Husein Alijević Husa izgleda kao Džej, a veliku pažnju privukla je i glumica koja će tumačiti lik Marine Tucaković.

Mnogima je bilo zanimljivo da vide ko će tumačiti lik tekstopisca koja je Džeju, praktično, stvorila karijeru. Jednom prilikom je i govorila o tome

Marina Tucaković
foto: Printscreen YT

- Dolazi nam momak koji nam je prodavao odeću i kaže:"Imam ja jednog dečka, kad odemo u kafanu, kad uhvati da peva, svi popadaju. I tako, prođe neko vreme, redovno su nam govorili da znaju takve. Dođe nama Džej, energija kao da vas zapljusne, ja vidim jednog malog... On peva i zabavnjake, igra, talenat od Boga. Mi se oduševimo i počnemo da radimo za njega - govorila je, svojevremeno, Marina.

Marina Tucaković
foto: Printscreen YT

U trejleru smo mogli da vidimo kako Milica Janevski izgleda kao Marina, a i scene kada on snima pesmu u studiju i ona ga, sa cigaretom u ruci, posmatra. Mnoge je naježio i trenutak kada, u trejleru, Marina pita "Ko si ti, bre?", on odgovara: "Džej Ramadanovski".

Inače, pesma "Nedelja", koja je Džejev možda i najveći hit i po kom film nosi naziv, napravila je upravo Marina. Uz nju je legendarni pevač i sahranjen, a mnogi smatraju da je sudbinski to što je nedelja bio dan kada su preminuli i Džej i Marina.

Kurir.rs/24 sedam

Bonus video:

02:28

NIKO NE ZNA DA JE MARINA TUCAKOVIĆ OVO URADILA ZA ANU KOKIĆ! Pevačica za Kurir progovorila kako joj je promenila život

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track