OVOG VIKENDA VAS ZAGREVAMO ZA JUBILARNI KONCERT DRAGANE MIRKOVIĆ: Pratite "Rame uz rame sa Draganom ZAGREVANJE" i osvojte karte
Foto: Promo

OVOG VIKENDA VAS ZAGREVAMO ZA JUBILARNI KONCERT DRAGANE MIRKOVIĆ: Pratite "Rame uz rame sa Draganom ZAGREVANJE" i osvojte karte

Stars -

Gledaoci Kurir televizije i verni fanovi velike muzičke zvezde Dragane Mirković ovog vikenda u 19.15 časova u emisiji "Rame uz rame sa Draganom ZAGREVANJE" imaće priliku da osvoje karte za veliki jubilarni koncert u Štark areni u Beogradu, kojim će Dragana Mirković proslaviti četiri decenije karijere.

"Rame uz rame sa Draganom ZAGREVANJE" je nova emisija na Kurir televiziji u kojoj voditelj Stevica Nikolić donosi priče uz koje ćete subotom i nedeljom od 19.15 časova dočekati igru! Tokom 45 minuta poznati gosti će na šarmantan način govoriti o raznim temama iz života i karijere muzičke zvezde Dragane Mirković. Emisija će obilovati i zanimlijvim prilozima koji će pratiti sva dešavanja u novom plesnom talent šou "Rame uz rame sa Draganom" na Kurir televiziji subotom i nedeljom od 20 časova.

Pratite emisiju "Rame uz rame sa Draganom ZAGREVANJE" ovog vikenda od 19.15 časova jer vas očekuju karte za koncert „Do poslednjeg daha“, kojim će Dragana Mirković početi proslavu četiri decenije karijere.

Pravila nagradne igre nalaze se na linku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track