ISPLIVAO INTIMAN SNIMAK VUKA MOBA I ŽENE OD SULTANA: Reper je STRASNO ljubi, a evo kako se ponašaju kad ih niko ne gleda
Foto: Printscreen

golupčići

ISPLIVAO INTIMAN SNIMAK VUKA MOBA I ŽENE OD SULTANA: Reper je STRASNO ljubi, a evo kako se ponašaju kad ih niko ne gleda

Stars -

Ljubavna afera između poznatog repera Vuka Moba i pevačice Tijane Em uzdrmala je estradu. Kao bomba odjeknula je vest o njihovom tajnom romantičnom odnosu, a sada su odlučili da svetu pokažu koliko su zaljubljeni.

00:06

Evo šta rade Vuk Mob i Tijane Em

Tijana je odlučila da podeli intimni trenutak sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Na snimku koji je objavila na Instagramu, možemo videti Vuka Moba kako strastveno ljubi svoju izabranicu. Njihova ljubavna hemija je očigledna - oboje se smeju i uživaju u trenutku strasti.

Tijana i Vuk su uhvaćeni i van kamera, hodali su držeći se za ruke i nisu se odvajali jedno od drugog i očigledno je da između njih vlada strast i ljubavne varnice.

Vuk Mob, Tijana Em
foto: Printscreen

Nakon što je otkrivena njihova veza, ljubavnici su odlučili da više ne kriju svoju ljubav. Svaki dan objavljuju zajedničke fotografije i video-snimke na društvenim mrežama, dokazujući da su nerazdvojni. Ova veza je zapalila internet i izazvala veliku pažnju javnosti.

kurir.rs/republika

Bonus video:

05:37

JEZIVO SAM STROG OTAC, KAKVA CRNA MEZIMICA! Vuk Mob otkrio kakva je osoba sa ćerkicom: OLJA SE PLAŠI MIŠLJENJA DA SAM NENORMALAN!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja