JEDNA JE DRAGANA MIRKOVIĆ! Evo kako se folk diva zaista odnosi prema MLAĐIM KOLEGAMA, a ovo je za SVAKU POHVALU!
Foto: Kurir TV

svaka čast

JEDNA JE DRAGANA MIRKOVIĆ! Evo kako se folk diva zaista odnosi prema MLAĐIM KOLEGAMA, a ovo je za SVAKU POHVALU!

Stars -

Kada je u pitanju folk diva Dragana Mirković, sve kolege imaju samo reči hvale za nju, a kako i ne bi, kad se prema ophodi prema svakom s poštovanjem, što govori koliki je zapravo čovek.

Mlada pevačica Sara Reljić, koja se takmičila u "Pinkovim zvezdama", imala je priliku da sarađuje sa zvezdom, a sada je po prvi put javno podelila svoje iskustvo.

Sara Reljić
foto: Kurir televizijia

Pinkova zvezda je naime, na svojoj koži osetila koliko Dragana podržava svoje mlađe kolege i na tome joj je neizmerno zahvalna.

Dragana Mirković
foto: Miomir Milić, Privatna Arhiva

- Dragana Mirković je veoma očigledno ostvarena žena i srećna. I ona tu sreću bukvalno deli sa drugima, na sve strane. Veličina jednog čoveka se vidi onda kada ta osoba i kada je na samom vrhu misli i na one koji su tek na početku, da ne kažem dnu lestvice. Ona je, po meni, slika i prilika onoga kako treba da se ponaša jedna ostvarena osoba puna ljubavi - rekla je Sara i potom se osvrnula na to koliko joj je značilo to što je uvek imala podršku ove velike zvezde.

Rame uz rame sa Draganom, crteži, Dragana Mirković
foto: Kurir TV

- Dragana je jedna od retkih članica žirija koja je nesebično pružala podršku i davala mi vetar u leđa. Meni je njena podrška značila, i dalje mi znači, jer nije mala stvar da te podrži jedna tako velika zvezda. Uvek sam dobrodošla na njenoj televiziji i uvek najlepše moguće dočeka svoje goste tamo. Ja sam sigurna da će njeni koncerti biti spektakularni, srazmerno onome sto zaslužuje i koliko daje.

Dragana Mirković, Rame uz rame sa Draganom
foto: Printscreen

Reljićeva je otkrila kakav utisak na nju ostavlja Dragana svaki put kada se sretnu.

- Svaki put me zagrli kao da smo se videle juče. I predivno je to što je najveća zvezda od svih, a najnormalnije se ponaša u odnosu na sve. Uz dužno postovanje svim ostalima… - rekla je Sara za Espreso.

Podsetimo, Dragana Mirković je putem humanitarnih koncerata, organizacija, udruženja i donacija u vidu novca, oduvek pomagala onima koji je pomoć bila najpotrebnija.

Inače, folk zvezda Dragana Mirković tokom svoje karijere održala je ogroman broj humanitarnih koncerata. Ona je u organizaciji osoba sa invaliditetom Potencijal, fonda princeze Katarine Karađorđević, RTS-a i u koorganizaciji akcije Veliko srce, pomogla osobama sa invaliditetom. Tom prilikom je prikupljeno čak dva miliona i 400.000 dinara.

U subotu 21.10. počeo je novi zabavni format Kurir televizije "Rame uz Rame sa Draganom" koji će se emitovati svake subote i nedelje od 20 časova.

Najveća regionalna muzička zvezda Dragana Mirković sa svojim timom izabrala je 14 takmičara koje će voditi kroz uzbudljivu avanturu. Oni će se gotovo tri meseca boriti za priliku da nastupaju sa Draganom Mirković na njenom jubilarnom koncertu, ali i za glavnu nagradu, koja iznosi čak milion dinara.

Kako će izgledati njihova plesna borba i ko će zablistati i otvoriti put ka uspehu, pratite na Kurir televiziji subotom i nedeljom od 20 časova!

Kurir.rs

Bonus video:

03:16

NAJEŽILA SAM SE! Dragana Mirković VAN SEBE nakon spektakularne koreografije plesača: ZASUZILE SU MI OČI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track