OVO JE PRVI JAVNI NASTUP DRAGANE MIRKOVIĆ IKAD! Sve se desilo 1984. godine, pevala je OVU PESMU, a nacija je tada DOBILA ZVEZDU
Foto: Miomir Milić, Privatna Arhiva

vremeplov

OVO JE PRVI JAVNI NASTUP DRAGANE MIRKOVIĆ IKAD! Sve se desilo 1984. godine, pevala je OVU PESMU, a nacija je tada DOBILA ZVEZDU

Stars -

Diva naše muzičke scene, Dragana Mirković, miljenica je domaće javnosti kako zbog svojih hitova, tako i zbog svoje prirodne harizme koja nikog ne može ostaviti ravnodušnim.

O Dragani se pune naslovne strane već decenijama, a žurke i slavlja ne mogu da prođu bez njenih hitova za sva vremena.

Dragana Mirković
foto: Printscreen

Ipak, malo ko se seća njenog prvog pojavljivanja i javnog nastupa koji se desio, sada već, davne 1984. godine. Ona je tada pevala pesmu "Imam dečka nemirnog" i oduševila sve koji su je slušali.

Dragana je tada bila simpatični devojčurak koji je odmah osvojio naciju svojim lepim glasom i zanimljivim scenksim ponašanjem.

Od vrcave devojčice do najveće balkanske zvezde put je bio težak i dug, a kako izgleda pomenuti prvi nastup možete pogledati u nastavku:

"Rame uz rame sa Draganom" subotom i nedeljom od 21 sat

Počeo je novi zabavni format Kurir televizije "Rame uz Rame sa Draganom" koji će se emitovati svake subote i nedelje od 20 časova.

Dragana Mirković
foto: Miomir Milić

Najveća regionalna muzička zvezda Dragana Mirković sa svojim timom izabrala je 14 takmičara koje će voditi kroz uzbudljivu avanturu. Oni će se gotovo tri meseca boriti za priliku da nastupaju sa Draganom Mirković na njenom jubilarnom koncertu, ali i za glavnu nagradu, koja iznosi čak milion dinara.

Kako će izgledati njihova plesna borba i ko će zablistati i otvoriti put ka uspehu, pratite na Kurir televiziji subotom i nedeljom od 20 časova!

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

03:13

BILA SAM VUKOVAC, NAJBOLJI ĐAK U ŠKOLI Dragana Mirković imala sasvim drugi SAN, zbog ovoga nije htela da postane PEVAČICA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track