ISPLIVAO TAJNI DETALJ IZ ŽIVOTA DRAGANE MIRKOVIĆ: Prve pare zaradila sa 14 godina, staru novčanicu još ČUVA, a evo gde je pevala
Foto: Nemanja Nikolić, Shutterstock

rame uz rame sa draganom

ISPLIVAO TAJNI DETALJ IZ ŽIVOTA DRAGANE MIRKOVIĆ: Prve pare zaradila sa 14 godina, staru novčanicu još ČUVA, a evo gde je pevala

Stars -

Folk zvezda Dragana Mirković, koja snima šou "Rame uz rame sa Draganom", koji se emituje subotom i nedeljom od 20 časova na Kurir televiziji, otkrila je da još uvek čuva prvu zarađenu novčanicu.

- Nije mi uvek bilo lako. Čvrsto stojim na zemlji, da mi neko pokloni Belu kuću, da postanem predsednica Amerike, bila bih opet ovakva. Prve novac sam zaradila za Božić, već u četrnaestoj godini, pevajući na igrankama u selu. Čuvam taj novac i danas, to je starih sto hiljada dinara. U to vreme bio je to fini novac, ostavila sam ga za uspomenu u selu. Posle sam novac zarađen od ploča ostavljala roditeljima, meni nije trebao, mada su i moji roditelji dobrostojeći - ispričala je jednom prilikom Dragana Mirković.

dinar
foto: printscreen/limundo

Podsetimo, Mirkovićeva je u emisiji "Rame uz rame sa Draganom" ispiričala da je bila najbolji đak i da je bila vukovac i da nije mislila da će postati pevačica.

Nikada nisam sanjala da ću postati pevačica. Od moje pete godine i osnovne škole i od kulturno-umetničkog društva gde sam bila član, svi su bili za to: "E, sad Dragana peva". Bila sam uplašena ispred ljudi od mene u publici, bila sam dete. Iz tog razloga, apsolutno sam bila protiv toga da jednog dana ja pevam. Imala sam sasvim druge snove: da putujem po svetu, da naučim engleski jezik i da završim fakultet. Bila sam najbolji učenik u školi, vukovac čak... Mnogo više od mojih snova je i ostvareno i prosto ne mogu da verujem da se danas sve tako divno poklopilo - otkrila je Dragana.

"Rame uz rame sa Draganom" subotom i nedeljom od 20 časova

U subotu 21.10. počeo je novi zabavni format Kurir televizije "Rame uz Rame sa Draganom" koji će se emitovati svake subote i nedelje od 20 časova.

Dragana Mirković
foto: Miomir Milić, Privatna Arhiva

Najveća regionalna muzička zvezda Dragana Mirković sa svojim timom izabrala je 14 takmičara koje će voditi kroz uzbudljivu avanturu. Oni će se gotovo tri meseca boriti za priliku da nastupaju sa Draganom Mirković na njenom jubilarnom koncertu, ali i za glavnu nagradu, koja iznosi čak milion dinara.

Kako će izgledati njihova plesna borba i ko će zablistati i otvoriti put ka uspehu, pratite na Kurir televiziji subotom i nedeljom od 20 časova!

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

kurir.rs

Bonus video:

03:13

BILA SAM VUKOVAC, NAJBOLJI ĐAK U ŠKOLI Dragana Mirković imala sasvim drugi SAN, zbog ovoga nije htela da postane PEVAČICA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track