PROVOKACIJE NA SVE STRANE! Takmičari RAZBILI u novom izazovu, Milica Pavlović i Dragana Mirković OSTALE BEZ TEKSTA (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

PROVOKACIJE NA SVE STRANE! Takmičari RAZBILI u novom izazovu, Milica Pavlović i Dragana Mirković OSTALE BEZ TEKSTA (VIDEO)

Stars -

Takmičari plesnog šoua "Rame u rame sa Draganom" suočili su se sa još jednim velikim izazovom, dens bitkom.

Naime koreografkije Dragane Mirković i članice žirija Beba i Jovanka, podelile su takmičare u parove i potom im dali instrukcije za predstojeći zadatak.

Parovi su bili: Bugi i Bogdanka, Negovan i Rade, Kiki i Nemanja, Anton i Dragana, Stefan i Nađa, Aleksandra i Ivana i Mirela i Zoran.

- Vaše da pokažete šta znate od svoje igre i da od toga napravite izazov. Provocirajte kontra ekipu. Morate da napravite barem 4 izlaza. Zašto? U prvom izlazu svi se predstavljaju i od 7 parova ostaju 4. Nakon toga se ta 4 para bore 2 na 2 po dva puta i onda ostaju finalisti - objasnile su Beba i Jovanka.

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

Nakon dosta uvežbavanja i saveta, počeo je i prvi krug gde su 7 parova dali maksimum da se predstave u najboljem svetlu.

04:43

Prvi krug: 7 parova se suočilo u novom izazovu dens bitke

U sledeći krug prošli su parovi Bugi i Bogdanka, Negovan i Rade, Kiki i Nemanja i Stefan i Nađa. Ovi parovi koji su prošli u sredeći krug, sukobili su se jedni protiv drugih u dens bici. Pa su tako Bugi i Bogdanka išli protiv Nemanje i Kiki, i Negovan i Rade protiv Stefana i Nađe. U videu ispod pogledajte kako je to izgledalo:

04:05

Drugi krug dens bitke

U finalu su se našli Rade i Negovan protiv Bugija i Bogdanke, a finale ove spektakularne bitke plesova možete videti ispod:

02:54

Finale dens bitke i teška odluka žirija

Nakon ovog izvođenja, Jovanka i Beba, zajedno sa Draganom Mirković i Milicom Pavlović ostale su bez teksta. Sama odabir pobednika im je jako teško pao, da Milica i Dragana nisu uspele da se odluče.

Kurir televizija
foto: Kurir Televizija

Međutim, Jovanka i Beba su morale da preseku i pobednici ovog velikog izazova bili su Radomir Pajić i Negovan Jovičić.

Oni su nakon ocenjivanja dobili i najveći broj poena. Time su ovom velikom pobedom završili na vrhu tabele.

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

03:13

BILA SAM VUKOVAC, NAJBOLJI ĐAK U ŠKOLI Dragana Mirković imala sasvim drugi SAN, zbog ovoga nije htela da postane PEVAČICA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track