"TERAJU ME DA ZATEGNEM LICE, IMAM PROBLEM" Pevačica za 6 meseci skinula 10 KG, pa otkrila POSLEDICE... Evo šta je jela
Foto: Nemanja Nikolić, Kurir

"TERAJU ME DA ZATEGNEM LICE, IMAM PROBLEM" Pevačica za 6 meseci skinula 10 KG, pa otkrila POSLEDICE... Evo šta je jela

Stars -

Pevačica Jelena Lalović, poznatija kao Jellena, zbog viška kilograma koje ima, priznala je da je često na strogim dijetama.

Kako kaže, režim ishrane kojeg se pridržavala urodio je plodom, ali ima želju da svoje telo dovede do savršenstva.

- Na dijetama sam raznim, stesala sam se, ali treba još jer imam naslage na stomaku... Najveći problem nastaje kada smršam, jer mi se i grudi smanje i nestanu. Čim se ugojim, i grudi mi porastu - priča Jellena i dodaje da je mnogi nagovaraju da ide na estetske operacije.

Jellena
foto: Marina Lopičić

- Stalno me teraju da zategnem lice, ali ja se i dalje trudim da sve što mogu uradim prirodnim putem. Imam problem - plašim se igle! Zato nisam ništa ubrizgavala u lice, ali bojim se da ću morati jednog dana da stisnem zube i zategnem se.

Kaiko je jednom ispričala, Jellna je za šest mesece smršala 10 kilograma.

- Krenula sam od nutricioniste, jer je najbitnije redukovati ishranu. Prva dva meseca morala sam da izbacim sve što je nezdravo - gazirano, slatkiše, hleb, pivo, vino... Za doručak sam jela pahuljice, za ručak ćuretinu ili biftek, a za večeru ribu.

Posle određenog vremena pevačica je mogla malo da se opusti.

- Posle dva meseca promenili su mi ishranu, pa sam utorkom mogla da pojedem parče pice i čizkejk. Kao i crveno meso, ali ne često. Većinu obroka sam pravila na pari. Jellena kaže da joj je trebalo pola godine kako bi postigla željeni izgled.

Inače, Jellena je harala estradom, međutim, odjednom se povukla sa javne scene i to čini se baš u momentu kada je bila na samom vrhuncu karijere.

Ona je već neko vreme bila posvećena diplomatiji i bila na funkciji direktora jedne javne ustanove, a nedavno je nakon mnogo godina otkrila da li se kaje što je mikrofon zamenila foteljom.

kurir.rs/informer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track