POSEBNO IZNENAĐENJE ZA ĆERKU BIVŠE ŽENE: Lukas je nikad ne zaboravlja, a ovaj gest je raznežio Sofiju! Ne odvaja je od svoje dece
Foto: Printscreen

prelepo

POSEBNO IZNENAĐENJE ZA ĆERKU BIVŠE ŽENE: Lukas je nikad ne zaboravlja, a ovaj gest je raznežio Sofiju! Ne odvaja je od svoje dece

Stars -

Pevač Aca Lukas 3. novembra održaće premijeru svog biografskog filma, a ujedno i koncert u Štark Areni.

Aca Lukas
foto: Kurir tv

Osim što će svojoj publici prirediti spektakularno veče, Lukas će sa njima i proslaviti svoj rođendan, a pored vernih fanova folker očekuje dolazak i brojnih kolega.

I dok je većina njih već nabavila karte, neke od njih pevač je i lično poslao na kućnu adresu. U red privilegovanih spada i ćerka njegove bivše žene Sonje, Sofija Šašić, koja se poklonom pohvalila na društvenim mrežama.

Sonja Vuksanović, Aca Lukas
foto: Damir Dervišagić

- Tradicionalno, na rođendan Ace Lukasa uvek neka iznenađenja. Ovog puta su u pitanju premijera prvog dela filma i koncert. Jedva čekam! - napisala je ona na svom Instagram profilu.

Sofija Šašić
foto: Printscreen/Instagram

Ovaj postupak bio je iznenađenje za mnoge, a time se postavilo pitanje da li će se i Sonja pojaviti na Lukasovoj spektakularnoj večeri.

Kurir.rs/Alo

Bonus video:

01:38

SAMO NEKA ON PRIČA PO TELEVIZIJI, SUD ĆE REĆI SVOJE! Aca Lukas ponovo bio oštar prema Futi, pa OVAKO komentarisao Jelenu Karleušu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track