UHVATILA SE ZA GLAVU, GRCALA U SUZAMA: Lena Čolak nije mogla da se smiri, ono što joj je sestra uradila, nikad neće zaboraviti
Foto: Printscreen

UHVATILA SE ZA GLAVU, GRCALA U SUZAMA: Lena Čolak nije mogla da se smiri, ono što joj je sestra uradila, nikad neće zaboraviti

Stars -

Pevačica Lena Čolak nedavno je dobila poklon zbog kog je briznula u plač i jedva se smirila. Naime, kada je ušla u spavaću sobu na krevetu ju je sačekao poklon od sestre, a ona to nikako nije očekivala.

Kada je otvorila i videla o čemu je reč, Lena se uhvatila za glavu i počela je da jeca na sav glas. Odmah se zahvalila sestri na gramofon, ali i na pažnji.

- Koliko mene Bog voli kad mi je u životu podario tebe, koja umeš od običnog dana da napraviš čaroliju čak i ako živiš na drugom kontinentu. Pre neki dan sam ti usput rekla da želim da kupim gramofon, i eto, nisam ni pomislila da ćeš mi ovako ulepšati dan, na ovako originalan način. Imati rođenu sestru je najveće bogatstvo, najveća sreća, najčistija ljubav, često si mi i rana kad plačem jer mi nedostajes. Hvala ti za ove suze radosnice. “Svaki dan bez tebe je kao da mi nedostaje komadić srca. Sećam se momenata koje smo delile uz naše prve kasete i cd-ove. Neka te ovaj gramofon i muzika vodi na putovanje kroz vreme i prostor… nazad u naše detinjstvo i napred u sledeći susret i zagrljaj ", napisala je Lena.

kurir.rs/blic

Bonus video:

01:21

Lena Čolak izjava

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track